Elisabeta Lipă a trecut în REZERVĂ. Klaus Iohannis a semnat DECRETUL

Klaus Johannis a semnat, marţi, decretul privind încetarea, la data de 23 decembrie, a raporturilor de serviciu ale chestorului de poliţie Elisabeta Lipă (52 ani) cu Ministerul Afacerilor Interne (MAI), potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

20 dec. 2016, 12:46
Elisabeta Lipă a trecut în REZERVĂ. Klaus Iohannis a semnat DECRETUL

Elisabeta Lipă, cvintupla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, nu se va reîntoarce în fruntea CS Dinamo, aşa cum era de aşteptat, după ce îşi va încheia mandatul la MTS.

„Săptămâna trecută mi-am depus raportul de trecere în rezervă. M-am tot gândit, m-am şi răzgândit, dar până la urmă am decis să fac acest pas. De la 16 ani muncesc la cel mai înalt nivel fără întrerupere. Am în spate 24 de ani de activitate sportivă, 11 ani i-am petrecut în structurile MAI şi de un an şi o lună sunt în această funcţie onorabilă (n.r. – ministru al Tineretului şi Sportului). Acesta este momentul să mă retrag”, a declarat ministrul Elisabeta Lipă pentru ProSport.

Elisabeta Lipă a plecat de la conducerea CS Dinamo în urmă cu un an şi o lună, când a fost cooptată de Dacian Cioloş în Guvernul României. „Detaşarea” a venit după 7 ani în care s-a aflat în fruntea CS Dinamo.