Ce primeau vedetele de la Moş Crăciun în copilărie: Nicoleta Luciu se bucura când primea portocale

Majoritatea vedetelor sunt acum mămici și tătici la rândul lor, însă momentele de bucurie din copilărie în care îl așteptau pe Moș Crăciun nu le-au uitat. 

24 dec. 2016, 16:07
Ce primeau vedetele de la Moş Crăciun în copilărie: Nicoleta Luciu se bucura când primea portocale

Iată cum îl așteptau vedetele pe Moș Crăciun:

Andreea Esca l-a prins în acțiune pe Moş Crăciun 

“Cred şi acum în Moş Crăciun, aşa că după miezul nopţii mă duc să văd ce mi-a lăsat sub brad. În copilărie, într-un an, îmi amintesc că aproape l-am văzut când pleca din cameră după ce îmi adusese o păpuşă frumoasă şi am fost tristă că n-am apucat să-i mulţumesc”, îşi amintește Andreea Esca.

Moș Crăciun îl speria pe Radu Vâlcan și o supăra pe Adela

Radu Vâlcan n-a prea avut sentimente deosebite pentru bietul Moș Crăciun: “Mi-a plăcut când am aflat că nu există, pentru că oricum nu-mi inspira prea mare încredere, chiar mă înspăimânta cu barba lui mare şi albă”.

În acest timp, Adela, soția sa, îl aștepta cu nerăbdare și a fost extrem de dezamăgită într-un an. S-a întâmplat ca într-un an să nu fiu mulţumită de ce am primit şi am fost necăjită mult timp, fiindcă am crezut că mi s-a întâmplat asta pentru că nu i-a plăcut cum i-am recitat poezia”, a povestit Adela.

Nicoleta Luciu era cea mai fericită când primea portocale

Chiar dacă nu pare o gurmandă, în copilărie, Nicoleta era cea mai fericită când primea drept cadou mâncare. “În copilărie, cel mai mult îmi plăcea când primeam de Crăciun fructe, banane şi portocale. Şi acum, de câte ori mănânc portocale, mă gândesc la Crăciun”, ne-a mărturisit Nicoleta Luciu.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro.