Accidente grave din cauza neatenţiei. Doi tineri au murit şi alţi doi au ajuns la spital în stare gravă

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar o altă persoană este grav rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu balustrada unui pod, miercuri dimineaţa, pe DN74, în judeţul Alba. De asemenea, un tânăr de 24 ani a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod pe DN 79 Arad-Oradea.

15 feb. 2017, 08:53
Accidente grave din cauza neatenţiei. Doi tineri au murit şi alţi doi au ajuns la spital în stare gravă

Un tânăr de 20 de ani a decedat, miercuri dimineaţa, după ce, la trecerea peste un pod, maşina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu o balustradă şi s-a răsturnat în albia râului Abrudel.

În urma impactului, o tânără de 22 de ani, pasageră în partea dreaptă, a fost rănită grav, atât ea cât şi şoferul decedat fiind găsiţi pe malul apei, în afara maşinii, deoarece nu purtau centura de siguranţă.

„Fata de 22 de ani, pasager pe scaunul din dreapta, are traumatism craniocerebral acut deschis, a rămas sub supraveghere, la spital. Ei nu purtau centură de siguranţă. Autoturismul în care se aflau e înmatriculat în Alba, iar ei sunt din Abrud”, spun reprezentanţii IPJ Alba, potrivit Mediafax.

Citeşte şi: Autocar românesc cu 25 de persoane la bord, implicat într-un accident în Ungaria. Cel puţin patru morţi

De asemenea, un grav accident de circulaţie a avut loc în cursul nopţii de marţi către miercuri în zona localității Șimand. Un tânăr de 24 ani a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod.

Din primele informaţii se pare că şoferul a pierdut controlul asupra maşinii, a intrat pe contrasens, şi a intrat într-un cap de pod de la marginea DN79 Arad-Oradea. Ca urmare a impactului maşina s-a răsturnat cu roţile în sus, iar conducătorul auto a murit pe loc.

Un alt bărbat, care era pasager pe scaunul din dreapta faţă, a fost grav rănit, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru îngrijiri medicale.