Furtul secolului a avut loc în Pasul Tihuţa. O cabană a dispărut cu totul, hoţii au mai lăsat doar fundaţia

S-a furat cabana. Pare incredibil, dar o construcţie a dispărut cu totul. S-a întâmplat în Pasul Tihuţa, de unde hoţii au dezmembrat şi furat bucată cu bucată o construţie întreagă.

23 mart. 2017, 16:11
Furtul secolului a avut loc în Pasul Tihuţa. O cabană a dispărut cu totul, hoţii au mai lăsat doar fundaţia

O cabană din Pasul Tihuța a dispărut. Din cabana care era deja ridicată a rămas doar fundația și un perete. S-au evaporat ca prin minune pereții, acoperișul și chiar scările interioare.

Se pare că proprietarele, două surori care nu locuiesc în apropiere, s-au trezit în urmă cu câteva zile doar cu fundația și unul dintre pereți.

„În data de 21 martie, în jurul orei 17:00, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a fost sesizat prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, cu privire la faptul că, în urmă cu mai bine de o lună, persoane necunoscute au pătruns în casa de vacanță aflată în construcție a părții vătămate, imobil situat pe raza comunei Tiha Bârgăului, de unde au sustras acoperișul cu învelitoarea din tablă zincată, pereți din material lemnos și scările din interior. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. În prezent se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor sub supravegherea parchetului competent”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru Bistrițeanul.ro.

Vezi si: Furt incredibil într-un restaurant din judeţul Bihor. Doi pensionari au fost lăsaţi fără economiile de o viaţă VIDEO