Un autobuz care transporta 50 de muncitori, implicat într-un accident

Un autobuz cu aproximativ 50 de muncitori de la Dacia a fost implicat, vineri după-amiaza, într-un accident rutier, în localitatea Stâlpeni, jud. Argeş, după ce şoferul unui autoturism nu s-a asigurat la depăşirea unei coloane.

31 mart. 2017, 13:57
Un autobuz care transporta 50 de muncitori, implicat într-un accident

Potrivit poliţiştilor rutieri din Argeş, soferul autobuzului care de deplasa dinspre Mihăeşti spre Mioveni, în localitatea argeşeană Stâlpeni, s-a angajat într-o depăşire regulamentară a unei coloane de maşini, însă din coloană a ieşit un autoturism al cărui şofer nu s-a asigurat înainte să vireze stânga pentru a intra într-o parcare, scrie Mediafax.

În urma impactului dintre maşină şi autobuz, şoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital cu o ambulanţă.

Potrivit Poliţiei Argeş, niciunul dintre cei aproximativ 50 de muncitori aflaţi în autobuzul care urma să-i ducă la Uzina Dacia din Mioveni, la schimbul doi, nu a fost rănit.

Un alt autobuz a ajuns la faţa locului şi i-a preluat pe angajaţii Uzinei pentru a-i transporta la locul de muncă.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Citeşte şi Un autobuz cu pasageri, răsturnat într-un râu. Ce făcea şoferul în momentul în care a pierdut controlul volanului