Cornelia Patrichi, dezvăluiri cutremurătoare despre soţul său decedat. „Cornel m-a strigat într-o noapte…”

La un an de la moartea maestrului Cornel Patrichi, soția acestuia, Cornelia Patrichi este pregătită să ia viața în piept singură.

21 apr. 2017, 10:13
Cornelia Patrichi, dezvăluiri cutremurătoare despre soţul său decedat. „Cornel m-a strigat într-o noapte…”

Doamna Patrichi a dezvăluit că i-a avut invitați de Paște pe fiul și pe iubita acestuia, precum și pe părinții ei, scrie vip24.ro.

Citeşte şi Ce se întâmplă în fiecare zi la mormântul lui Cornel Patrichi

„Anul trecut, de Paște, m-am închis în casă. Anul acesta, a venit Alexandru cu Serena și i-am invitat și pe părinții Serenei. Nu am vrut să îi las la hotel. Ne-am descurcat foarte bine. Le-am pregătit masa. Ei au venit de joi seara și i-am întrebat ce vor. Am luat trei kilograme de spanac. Am mai făcut salată de boeuf, icre, sarmale. Am mai făcut și miel cu spanac. Eu, în Ardeal, mielul îl ung cu untură, cu sare și cu piper, cu o zi înainte. Apoi, a doua zi, îl bag la cuptor. Gigi Becali mi-a trimis mielul”, a spus Cornelia Patrichi. 

Aceasta a mai spus că intenționează să plece în Italia la fiul său, atunci când se va simți pregătită.

Citește și:Emoționant! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Cornel Patrichi, înainte de a muri

„Nu mă pierdeți, vreau să stau în două locuri. Încetul cu încetul, mă voi duce spre ei. Cu casa de la țară nu am făcut nimic. Am să o las să aibă cineva grijă de ea. Să fie reședința mea din România”, a mai spus doamna Patrichi.

Și acum, la un an de când l-a pierdut pe marele maestru, Cornelia Patrichi vorbește cu soțul său și îi cere sfatul.

Citeşte şi Scene bizare cu Petre Roman. Merge prin ploaie, la bustul gol, în bocanci şi cu ciorapi lungi FOTO

„E aici, în mod sigur. E o viață, 45 de ani împreună. Am stat mai mult cu el decât cu mama. Îi cer sfaturi, îi povestesc. Nu pot să îți descriu senzaațiile pe care le am la un moment dat. Îl am în mine, trăiește aici. Trebuie să ai o măsură. Într-o noapte m-a strigat și m-am sculat, m-am trezit. Mă striga Cornelucă și m-am trezit. I-am dus trandfirul roșu din dragoste, iar pe cel galben pentru că m-a lăsat. Câteodată sunt furioasă pe el, pentru că a plecat. Planul meu este să mă îndrept către copiii mei”, a conchis văduva coregrafului Cornel Patrichi.

Cornel Patrichi s-a stins din viață pe 5 aprilie 2016, după o lungă suferință.