INSULA IUBIRII 2017. Ispita Maria: „Am nevoie de un bărbat”

INSULA IUBIRII 2017 vine cu scene demne de filmele pentru adulţi. “Mă şochează ce se întâmplă în Thailanda. De fiecare dată e mai… surprinzător", spune Maria. "Acum, că bei două-trei pahare de vin şi cazi cu nasul în ţâţele unei ispite…" - "Se întâmplă şi la case mai mari, acum na…", spune Aurel...

17 mai 2017, 10:10
INSULA IUBIRII 2017. Ispita Maria: „Am nevoie de un bărbat”

INSULA IUBIRII 2017. Marco, italianul sexy de la „Insula Iubirii”, a venit la „Agenţia VIP”, unde a vorbit deschis despre experienţa sa din Thailanda

 „Da, am înşelat şi am fost înşelat. Roata se întoarce. Nu ştiu cum ar trebui să arate femeia perfectă, este vorba despre compatibilitate. Nu pot ierta minciuna, trebuie să ai încredere în persoana iubită”, a spus Marco.

Întrebat de comportamentul fetelor, italianul sexy răspunde că a fost dezamăgit. „A fost ceva neplăcut, urât. Ne-am simţit prost . Diana a exagerat, clar nu ne aşteptam la aşa ceva”, a mai spus ispită. 

INSULA IUBIRII 2017. Invitată la „Agenţia VIP”, Maria a povestit puţin despre trăirile din Thailanda. Ispita noastră este pentru a doua oară la „Insula Iubirii”, însă recunoaşte că a fost surprinsă de ce s-a întâmplat acolo de data aceasta

“Mă şochează ce se întâmplă în Thailanda. De fiecare dată e mai… surprinzător. Nici mie nu îmi vine să cred. Momentat, sunt plictisită, am nevoie de un bărbat care să mă trezească. După tot ce am văzut în emisiune, eu nu mai cred în fidelitate”, a povestit Maria.

INSULA IUBIRII 2017. „Acum, că bei două-trei pahare de vin şi cazi cu nasul în ţâţele unei ispite…” – „Se întâmplă şi la case mai mari, acum na…”, a fost schimbul de replici dintre Aurel, unul dintre concurenţii de pe „Temptation Island – Insula Iubirii” şi gălăţeanul Cosmin, la rândul său concurent supus tentaţiilor şi ispitirolor. „Se întâmplă, e de iertat! Că na, vorba aia, vezi ceva frumos! Adică nu poţi să fii nici sălbatic nici d-ăla!”, a prins ideea din zbor acelaşi Aurel. Dialogul avea loc în timpul pregătirilor pentru petrecerea din fiecare seară, unde alcoolul, manelele şi dansurile lascive îşi fac din plin efectul asupra… moralului bărbaţilor. Că vorba ceea: ochii văd, inima cere, conştiinţa e pe cealaltă insulă! Interesant este că gălăţeanului nu i s-a lipit de suflet şi retină nicio ispită, ci una dintre fostele concurente din sezonul trecut, Alice, angajată acum în echipa de producţie a emisiunii. Şi după un moment de cumpănire, gălăţeanca Maria, partenera lui Cosmin, a acceptat ca Alice să devină „ispită sub acoperire” pentru iubitul ei! Tristă decizie. 

 

INSULA IUBIRII 2017. “În decursul emisiunii, noi am realizat că cei doi au venit doar să mintă acolo. Au minţit că ei formează un cuplu în mod real. Este vorba despre Sasha şi Elena. Fiecare este responsabil pentru minciuni şi declaraţii. Dacă se va întâmpla aşa ceva şi în sezonul acesta, veţi afla”, a spus Radu Valcan.

INSULA IUBIRII 2017. AUDIENȚE. Insula iubirii, emisiunea cu „ispite” de pe Antena 1, a prins la publicul tânăr. Show-ul a avut aseară primul loc pe publicul comercial. 

La nivel național și la orașe însă, emisiunea în care ispitele încearcă să destrame cupluri a fost doar pe poziția a treia.  Emisiunea de pe Antena 1 a avut puțin sub 900.000 de telespectatori media la nivel național. A fost pe locul al treilea, după două posturi cu programe cu adresabilitate ceva mai largă decât emisiunea cu ispite: Kanal D, cu serial turcesc (peste un milion și jumătate medie) și Pro TV, cu film. Locul al treilea și la orașe pentru Temptation Island. Tot după Kanal D și Pro TV. Emisiunea a stat mai bine pe segmentul comercial 18-49 de ani: o medie de 356.000 de telespectatori pe acest target, cu doar 15.000 mai mulți decât Pro TV, potrivit Pagina de Media.