Obsesia pentru fosta iubită l-a aruncat după gratii pe un bărbat din Argeş

În urmă cu patru ani a încercat să o omoare: a lovit-o cu maşina, după care a fost condamnat la închisoare. Numai că după ce a ieşit din puşcărie, a revenit la aceeaşi nebunie: i-a furat maşina iubitei şi a fost prins în trafic de politişti.

14 iul. 2017, 07:55
Obsesia pentru fosta iubită l-a aruncat după gratii pe un bărbat din Argeş

Marius Cătălin Din, un tânăr din Mioveni riscă să petreacă alţi câţiva ani buni după gratii, dacă va fi găsit vinovat că i-a furat maşina fostei iubite pentru care a făcut o obsesie. În urmă cu aproape patru ani, el a fost găsit vinovat de tentativă de omor calificat după ce a încercat să dea cu maşina peste aceiaşi tânără căreia acum i-a fura autoturismul. Până la pronunţarea magistraţilor, tânărul a ajuns în arestul preventiv, la mai puţin de o jumătate de an de la eliberare.

Judecătorii slătineni au admis solicitarea procurorilor de arestare preventivă a lui Marius Cătăli Din din Mioveni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Potrivit rechizitoriului, acesta i-a sustras, în week-end, foste iubite, cheile maşinii şi a dispărut. El a fost reţinut la scurt timp de către poliţişti şi a ajuns în arest.

Tânărul nu este la prima faptă penală. În urmă cu aproape patru ani, tânărul a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat. Prectic, tânărul a dat cu maşina peste fosta iubită, supărat că fata se despărţise de el şi refuza să mai dea o şansă relaţiei lor.

Activitatea infracţională a lui Marius Cătălin Din nu se opreşte doar la faptele penale săvârşite din obsesia pe care a făcut-o pentru fosta iubită. El mai este judecat şi pentru vătămare corporală din culpă, conducerea sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul argeşean riscă să petreacă după gratii chiar şi 10 ani.