Tot ce trebuie să ştii despre extensiile de păr

Orice femeie îşi doreşte păr mai lung şi mai bogat, însă este imposibil să obţii coafura ideală peste noapte, pe cale naturală. Tocmai de aceea, extensiile de păr sunt soluția când vrem să avem un păr lung peste noapte! Află tot ce trebuie să ştii înainte de a investi în extensiile de păr.

13 sept. 2017, 08:23
Tot ce trebuie să ştii despre extensiile de păr

Părul este natural sau sintetic

Extensiile din păr natural pot fi vopsite şi coafate la fel ca părul tău.

Părul sintetic este mai ieftin şi poate avea un aspect fals.

Părul virgin este mai scump, datorită faptului că nu a fost niciodată vopsit, ori supus vreunui permanent sau tratament de îndreptare.

Extensiile de calitate Remy păstrează cuticulele de păr intacte, vârfurile fiind aranjate manual în aceeaşi direcţie, prevenind încurcarea părului.

Extensii clip-on

Extensiile clip-on sunt ataşate cu ajutorul clipsurilor mici ale fiecărei meşe. Se aplică destul de uşor, majoritatea femeilor alegând să le monteze acasă. Sunt soluţia ideală dacă îţi doreşti temporar păr mai lung sau mai des. Sunt perfecte pentru ocazii speciale, se pot îndepărta la sfârşitul zilei. Le poţi coafa oricum îţi doreşti, poţi folosi ondulatorul sau placa de îndreptat părul.

Extensiile tape-in

Extensiile tape-in conţin şuviţe de păr care se ataşează cu ajutorul benzilor adezive speciale ale fiecărei şuviţe. Aceste extensii necesită montare la salon şi rezistă între şase şi opt săptămâni. Este necesar să foloseşti un şampon fără sulfaţi şi să aplici balsam doar pe vârfuri pentru a menţine benzile adezive într-o stare cât mai bună. De asemenea, este important să te fereşti de activităţile fizice intense, deoarece transpiraţia şi excesul de sebum afectează şi ele benzile.

Extensiile cu cheratină

Extensiile cu cheratină sunt cele mai scumpe. Se recomandă montarea a 150-200 de şuviţe. Montarea lor se face exclusiv la salon, procesul durând două ore. Aplicarea se face folosind tehnologia cu ultrasunete, care transformă rapid cheratina din solid în lichid, apoi din nou în solid, în acest fel părul rămânând în stare perfectă, nedeteriorat. Rezistă în jur de trei-patru luni. Îţi poţi prinde părul în coadă, extensiile fiind discrete, perfecte pentru a te bucura de orice activitate doreşti, sală, înot, alergat.

Ai mare grijă de extensiile tape-in şi de cele cu cheratină! Pentru a le menţine ataşate într-o stare bună, trebuie să te fereşti de părul încurcat! Nu îţi lăsa părul liber când dormi, prinde-l într-un coc sau într-o coadă lejeră. Vizitează cu regularilate salonul (o dată la 2 săptămâni), pentru a te asigura că totul este în regulă cu părul tău natural şi cu extensiile.

Oul, ingredientul magic pentru păr lung! Încearcă aceste măști