Previziuni karmice 25-30 septembrie 2017: O săptămână cu multe veşti bune

Previziuni karmice 25-30 septembrie 2017. Află care sunt principalele evoluții ale săptămânii pentru zodia ta.

23 sept. 2017, 20:07
Previziuni karmice 25-30 septembrie 2017: O săptămână cu multe veşti bune

Previziuni karmice 25-30 septembrie 2017

ZODIILE DE PĂMÂNT:

TAUR

Astrele îi sfătuiesc pe Tauri să-și consolideze poziția în familie, în societate și acasă. Să se ordoneze și să nu le facă pe toate decât punctual. Atunci vor triumfa!

FECIOARĂ

Fecioarele sunt extremd e favorizate în această săptămână! Nativii în această zodie au posibilitatea să schimbe locul de muncă, să prindă ceva benefic sau cu alte oferte. La fel de bine poate să-și caute o locuință nouă.

CAPRICORN

În această săptămână, Capricornii sunt în stare de alertă. Vor asculta vești, sfaturi povești. Este o săptămână în care tot ceea ce însemană relaționare, adrese, mailuri, telefoane, sunt conectați.

ZODIILE DE AER:

GEMENI

Nativii în zodia Gemeni au o suită de schimbări majore în această săptămână. Dumnezeu îi răsplătește pe cei răbdători și le oferă lucruri benefice. Este o săptămână în care vor primi mai multe vești bune.

BALANȚĂ

Balanțele vor afla un adevăr fantastic de important, care le poate marca viața sau o poate schimba. Asta nu înseamnă că trebuie să vă gândiți la ceva rău. Poate fi un adevăr care să vă schimbe viața în bine.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au intrat în grațiile astrelor! Este o săptămână în care primesc cadouri, bonusuri, avantaje. Nativii în Vărsător sunt favorizați în această săptămână.

Citește continuarea pe revista Teo