Dacă nu are aceste trăsături, nu trebuie să te măriţi cu el

Pe lângă toate trasaturile evidente pe care trebuie să le eviţi la un partener – agresivitatea (pasivă sau directă), lipsa de respect, lipsa manierelor, sunt şi alte indicii de care ar trebui să ţinem cont. Sunt acelea ce îţi cauzează un sentiment chinuitor şi te face să te gândeşti dacă situaţia este favorabilă sau dacă este timpul să pleci.

26 sept. 2017, 08:23
Dacă nu are aceste trăsături, nu trebuie să te măriţi cu el

Dacă nu are aceste calităţi, acesta este un semn că nu ar trebui să te căsătoreşti cu el:

1. Are un loc de muncă echilibrat. Dacă partenerul tău a avut parte de o schimbare recentă în viaţa lui, a absolvit sau a fost concediat dă-i o pauză. Nu sări spre pistol până nu ştii întreaga poveste. Un bărbat care aspiră către un statut mai important sau care munceşte pentru o poziţie mai bună este foarte diferit de o persoană fără ambiţii şi leneşă, potrivit estisuperba.ro.

Partenerul tău are mereu probleme la muncă sau caută mereu scuze pntru a nu îşi găsi un loc de muncă? Poate ar fi timpul să renunţi. Dacă nu luptă pentru ceva destul de important precum cariera lui, ce te face să crezi că va lupta alături de tine când veţi întâmpina greutăţi?

2. Ştie cum să gătească şi să facă curat. Dacă partenerul tău nu ştie cum să cureţe toaleta sau să taie o ceapă, dar este deschis spre a învăţa, atunci merită să-i stai aproape. Cheia este compromisul. Nici unul dintre voi nu ar trebui să facă toată munca, trenuie să existe o cale de mijloc fericită. El găteşte, tu strângi masa. El face patul, tu ştergi praful. Aceasta este munca în echipă a din oameni ce fac din casa lor propriul sanctuar.

Există şi unele steguleţe roşii care nu ar trebui trecute cu vederea. Dacă partenerul tău refuză să-şi facă partea lui şi crede că aceste îndatoriri sunt doar pentru femei, impachetează-ţi lucrurile şi pleacă. Acesta este un semn că el nu te vede ca pe un egal cel mai probabil. Asta este o problemă mult mai mare decât a stabili care dintre voi va duce gunoiul.

3. Nu locuieşte cu părinţii lui. Este un semn bun dacă partenerul tău poate pune unele bariere şi este deschis spre a avea conversaţii despre sentimentele tale în timp ce te face să simţi că eşti o prioritate. Dacă nu te înţelegi cu familia lui, asta nu înseamnă că trebuie să încheiaţi relaţia. Este important să examinaţi felul cum gestionaţi această problemă. Trebuie să vă asiguraţi că relaţia este suficient de solidă pentru a rezista oricărui obstacol.

Dacă mama partenerului tău are o problemă de fiecare dată când vă întâlniţi sau majoritatea conversaţiilor pe care le ai cu el includ membrii familiei, poate este timpul să rupi legătura. Legătura de sânge va sta în calea relaţiei voastre mai devreme sau mai târziu.

4. Are o viaţă personală. Într-o lume a site-urilor pentru întâlniri, cuplurile care fac totul împreuna pot părea retro şi drăguţe din exterior, dar este foarte important să ai libertate chiar dacă eşti implicat într-o relaţie. Dacă partenerul tău este puţin timid şi singuratic, asta nu înseamnă că trebuie să te amuzi pe seama lui. Poate să fie nesigur de modul cum să-şi facă noi prieteni.

Dacă partenerul tău nu are un interes real sau un hobby şi îşi sacrifică timpul liber pentru a te opri pe tine să ieşi atunci ar fi timpul să mergi mai departe…de una singură.

Citeşte şi Lucruri pe care le fac cuplurile care au o viaţă amoroasă bună