Panică la un liceu din Brăila. Un elev şi-a tăiat venele în timpul orelor de curs

Un elev de clasa a IX-a şi-a tăiat venele în timpul orelor de curs. Totul s-a petrecut la un liceu din Brăila. Băiatul a fost dus de urgenţă la spital.

04 oct. 2017, 10:30
Panică la un liceu din Brăila. Un elev şi-a tăiat venele în timpul orelor de curs

Băiatul este elev în clasa a IX-a, la Colegiul Economic „I. Ghica” Brăila. Incidentul s-a petrecut chiar în timpul orelor de curs, imediat după pauza de la ora 11.00, în corpul C al unităţii de învăţământ, str. Griviţei, zona Piaţa Mare.

„Este vorba despre un elev de la clasa a IX-a de la Liceul Economic. Imediat după ce s-a intrat la oră, profesorul era în clasă, doar ce intrase, s-a tăiat la mână. O colegă a văzut, a anunţat profesorul şi a sunat la 112. A venit Poliţia şi Salvarea”, a declarat Dan Gheorghiţă, inspector şcolar general adjunct, potrivit obiectivbr.ro.

Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri de specialitate şi au spus că băiatul se află în afara oricărui pericol. De acest incident au fost anunţaţi şi părinţii adolescentului.

Poliţiştii brăileni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul, urmând să fie întocmit şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Elev de 15 ani dispărut în drum spre şcoală, Poliţia Capitale îl caută şi cere ajutor