Cluj Arena nu poate găzdui amicalul România-Turcia. Stadionul se degradează pe zi ce trece

Cluj Arena a fost aleasă de FRF ca gazdă pentru amicalul România-Turcia, programat pe data de 8 noiembrie. Cu nici trei săptămâni înaintea partidei stadionul arată însă deplorabil, gazonul fiind sub orice critică.

20 oct. 2017, 10:55
Cluj Arena nu poate găzdui amicalul România-Turcia. Stadionul se degradează pe zi ce trece

Compania Eco Garden, care are contract de îngrijire și, la nevoie, de înlocuire a gazonului, nu a mai efectuat lucrari de mai multe luni lucrări de întreţinere pe Cluj Arena. Nici organizatorii Untold nu și-au respectat angajamentul de a înlocui suprafaţa de joc, grav deteriorată după derularea festivalului, astfel că, în acest moment Cluj Arena abia dacă poate găzdui meciurile Universităţii, în Liga a treia.

Potrivit transilvaniareporter.ro, reprezentanţii Eco Garden refuză să mai îngrijească gazonul de pe Cluj Arena din cauza datoriilor de aproape 100.000 de lei pe care societatea care administrează stadionul, intrată între timp în insolvenţă, le are către Eco Garden.

Iniţial Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciul se va disputa pe noul stadion din Craiova, dar oficialii clubului din Banie nu au fost interesaţi să inaugureze arena cu un amical cu Turcia. Cum FRF a anunţat deja că meciul se va juca la Cluj, federalii s-ar putea reorienta către arena Constantin Rădulescu, din Gruia, unde joacă actualul lider al Ligii 1, CFR Cluj.