Cum se calculează Numărul Soarelui. Află ce destin ai în funcţie de numărul obţinut

Numerologia a apărut cu aproximativ o mie de ani în urmă, când numerele romane şi evreieşti erau alcătuite din litere ale alfabetului, iar numărul zero nu fusese încă inventat.

26 oct. 2017, 11:15
Cum se calculează Numărul Soarelui. Află ce destin ai în funcţie de numărul obţinut

Unele dintre numerele formate prin litere au fost interpretate ca şi cuvinte, al căror înţeles ar putea fi examinat pentru înţelegeri mistice, scrie one.ro. De-a lungul anilor, interesul oamenilor a crescut şi a devenit mai mult decât un obiect al matematicii care este folosit pentru numărare şi măsurare. Acum, numerele au evoluat ca un instrument pentru a prezice ceea ce suntem ca persoană şi viitorul nostru.

Citeşte şi Ce spune ora naşterii despre copilul tău

Ştiinţa utilizării numerelor cu calcule matematice logice pentru a obţine date despre viitor este numită numerologie. Numerologia derivă din relaţii oculte şi esoterice între numere şi obiecte fizice sau lucruri. Oamenii care cred în numerologie susţin că numerele guvernează mult ceea ce se întâmplă în relaţii, sănătate, finanţe şi viaţa în general.

Numerele derivate din numele persoanei şi data naşterii pot fi folosite pentru a calcula o diagramă numerologică despre personalitate, relaţii şi chiar viitorul.

Asa cum ai un semn astrologic, in functie de data nasterii, exista si un simbol numerologic – Numarul Soarelui – generat de ziua in care te-ai nascut.

Numarul Soarelui este o cifra de la 1 la 9 si are o vibratie speciala care iti va ghida calatoria prin viata.

Iata cum se calculeaza Numarul Soarelui si care este semnificatia acestuia.

Data nasterii: 31 decembrie

31+12=43
4+3 = 7
Numarul Soarelui este 7.

Nota: continua sa aduni rezultatul pana cand rezulta o singura cifra.

Numarul Soarelui #1: vibratia ambitiei si a liderului

Numarul Soarelui 1 are energia independentei, a determinarii, a originalitatii si a ambitiei. Mai poate insemna aroganta, incapatanare si egoism.

Persoanele care au Numarul Soarelui 1 incep proiecte noi, au idei care pot schimba lumea, sunt lideri innascuti, care pun orice idee in practica.

Ei trebuie sa invete cum sa lucreze cu ceilalti, cum sa isi aleaga o echipa cu care sa puna in practica ideile inovatoare.

In dragoste si in relatii se aprind repede, dar le trece la fel de repede. Lectia pe care o au de invatat este sa-si deschida inima.

Numarul Soarelui #2: vibratia armoniei, compasiunii

Numarul Soarelui 2 are energia unitatii, a compasiunii, a afectiunii. Cand nu sunt in echilibru, posesorii Numarul Soarelui 2 sunt dependenti de ceilalti, manipulatori si chiar agresivi. Ei trebuie sa invete lectia adevarului si a eliberarii emotiilor, precum si lectia dragostei fata de ei insisi.

Posesorii Numarului Soarelui 2 au o intuitie buna, sunt sensibili la energiile celorlalti si stiu imediat ce simte persoana de langa ei.

In dragoste, aceste pesoane nu fac niciun compromis care sa le incalce credintele de viata sau sa le afecteze sanatatea sau bunastarea.

Numarul Soarelui #3: vibratia aventurii, a jocului si a invatarii

Citeşte şi NUMEROLOGIE. Ce laturi ascunse ai în funcţie de numele pe care îl porţi. CALCULATORUL DESTINULUI

Numarul Soarelui 3 are energia experimentarii, iar persoanele care au acest numar sunt foarte curioase si atrase de cultura altor popoare. Lor le place sa umble, sa calatoreasca, sa povesteasca tot ce au vazut, auzit sau trait.

Persoanele care au Numarul Soarelui 3 sunt foarte sociabile, prietenoase, au multi prieteni si cunostinte. Cand nu sunt in echilibru au tendinta sa fie superficiale, se plictisesc repede si au nevoie de stimulare mentala.

Persoanele care au Numarul Soarelui 3 nu se opresc din invatat, cauta tot timpul informatii noi, din diverse domenii, sunt foarte deschise la minte si inteleg usor spiritul lumii.

In dragoste, acesti oameni sunt deschisi catre orice tip de experienta, dar ca sa le atragi atentia trebuie sa le lasi spatiu si libertate. Sunt foarte loiali cand sunt lasati liberi.