Horoscop 4 decembrie 2017. Gemenii sunt puşi pe distracţie. Află ce rezervă astrele celorlalte zodii

Horoscop 4 decembrie 2017 – previziunile zilei pentru fiecare zodie.
Alina Costache
03 dec. 2017, 15:07
Horoscop 4 decembrie 2017. Gemenii sunt puşi pe distracţie. Află ce rezervă astrele celorlalte zodii

Berbec

Stai si cantaresti o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar nu te grabesti sa extragi concluzia. Astepti sa apara toate detaliile necesare pentru a intelege exact situatia, deci tergiverseaza si tu cumva lucrurile pana cand esti convins ca ai aflat toate aspectele, si pro, si contra.

Decizia pe care o vei lua la final va fi in totala cunostinta de cauza, dupa ce ai analizat situatia pe toate fetele. Ai incredere in rationamentele tale, in modul in care analizezi situatia, pentru ca vei intelege exact cum stau lucrurile pentru a-ti spune ultimul cuvant cu luciditate si maturitate. Nu te juca, nu te grabi, nu glumi cu deciziile tale!

Taur

Ai ocazia de a sta in compania unei persoane care iti inspira virtuozitate, maiestrie, perfectiune! Iti este net superior si onoarea de a-i sta alaturi e in beneficiul tau, primesti de la el informatii valoroase, sfaturi utile, deci tine-le minte, pentru ca le vei folosi candva.

Ca e un expert intr-un domeniu pe care tu abia acum il studiezi, ca e un nume de rasunet sau o celebritate, il privesti cu un sentiment de extaz, de beatitudine, de admiratie sincera, de parca nu-ti vine a crede ca ai asemenea sansa. Foloseste din plin acest prilej unic de a invata mai mult, mai sus, mai bine!

Gemeni

Esti pus pe distractie, deci vei profita de aceasta zi pentru a sarbatori din toata inima! Ca ai sau nu motiv de celebrat, tot gasesti tu ceva care sa-ti ofere sansa de a bea un pahar de vin, de a dansa sau a asculta muzica.

Pentru ca da, muzica are acum un efect revigorant asupra ta, pentru ca leaga mai usor prieteniile, te ajuta pe tine sa te manifesti liber, sa te comporti ca si cum n-ai avea nicio grija.

Un loc in care canta muzica este, pentru tine, un spatiu de relaxare si de veselie, uiti de varsta pe care o ai si lasi melodiile sa-ti umple inima si mintea. Pentru o zi spornica si dinamica, incearca s insotesti toate activitatile acestei zile de muzica, pentru ca vei remarca mai usor efectele sale miraculoase. Parca toate merg mai bine!

Rac

Rareori esti atat de optimist si de entuziast, dar te afli intr-un moment al anumitor planuri care te motiveaza la maxim. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine.

Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Leu

Visezi sa fii acceptat intr-un mediu pe care tu il privesti cu profund respect si admiratie, dar inca nu intrunesti toate conditiile pentru a fi admis.

Ca e vorba de intrarea la un anumit liceu sau la o facultate, ca e vorba de o firma in care ai dori sa lucrezi candva, nu-ti pierde speranta si foloseste timpul pe care il ai la dispozitie pentru a-ti pregati intrarea asa cum se cuvine.

Ai toate sansele sa fii primit acolo unde doresti, ba chiar cu succes deplin, dar pana atunci mai ai de lucru, mai ai de studiat, pentru ca intrarea va necesita si o examinare. Vei face fata cu brio, daca te apuci inca de acum de invatat si ceri sfaturi de la altii cu experienta.

Citeşte mai mult în Revista Teo

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Veste momentului pentru elevi și profesori. Câte săptămâni libere are vacanța de vară, de fapt. Data la care începe noul an școlar
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România de la 1 iulie. S-a dat ordin în toate statele din UE
Playtech.ro
SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, goală pușcă! A făcut senzație cu ipostaza nud
DailyBusiness
Vestea zilei pentru pensionari! Ar putea primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Clătite dietetice cu ovăz, migdale și iaurt. Le prepari în 5 minute
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
După ce s-a “curățat” la Floreasca și Obregia, Adrian Mititelu Jr. și-a reluat păcatele… Paranghelie la NUBA până la 3 dimineața cu vinuri fine!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Anumiți angajați vor avea parte de mai multe zile de concedii în 2024: Noul proiect de lege a fost adoptat de Camera Deputaților
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Toți românii au termen până pe 30 iunie
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'