HOROSCOP URANIA 30 DECEMBRIE – 5 IANUARIE 2018: tensiuni sentimentale, conflicte cu familia şi veşti proaste de la job

Previziunile Uraniei pentru perioada 30 decembrie 2017 – 5 ianuarie 2018. Lună Plină în Rac, cum sunt afectate zodiile în ultima săptămână din an.

29 dec. 2017, 10:17
HOROSCOP URANIA 30 DECEMBRIE – 5 IANUARIE 2018: tensiuni sentimentale, conflicte cu familia şi veşti proaste de la job
Berbec
În prima parte a zilei de 30 decembrie, neliniști de noapte cu privire la viitorul financiar sau la o situație care s-a ivit în ultimul moment și care le-a grevat o sumă de bani. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, dorința de a comunica cu ceilalți nu este la fel de armonios susținută în plan astral. Mercur, în opoziție cu domiciliul lui, îi poate face pe nativi oarecum certăreți, lesne iritabili, vădind dorința de a contrazice, de a combate pe câte cineva sau de a face invers decât este rugat sau sfătuit. Drumuri cu mici peripeții. Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, familia îi poate solicita mai mult decât în alte dăți pe Berbeci. Pentru alte persoane însă, în ciuda zilelor libere de sărbătoare, obligațiile de serviciu îi pot solicita. Unii se vor frământa pentru a controla o situație destul de complicată alții, în perspectiva perioadei active care va urma, nu-și vor lua gândul de la chestiunile majore care le cad în responsabilitate. Pe 2 ianuarie va avea loc Luna Plină în Rac, ceea ce poate căpăta, în cazul unor persoane născute în acest semn zodiacal, un ecou aparte dar și marcajul unui răstimp care îi va solicita social și familial, de-a lungul anului 2018. Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, entuziasm și chef de distracție, motive de bucurie. Unii Berbeci se pot hotărî să dă dea curs unor preocupări și înclinații care nu au legătură cu activitatea lor profesională curentă. În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, stări organice greoaie, disfuncții digestive trecătoare care nu au legătură directă cu posibilele excese culinare firești ale momentului. Întreaga săptămână este frumos aspectată în planul ideilor, gândurilor, concepțiilor despre lume și viață care tind să devină un sector activ, fertil, original și novator, mai ales în cazul celor care își petrec aceste zile studiind, citind, meditând.
 
Taur
În prima parte a zilei de 30 decembrie, stabilitate fizică, psihică, organică. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, discuții despre bani, informații cu privire la plăți, costuri, taxe, mai ales dacă, în ecuație, intervine factorul „străinătate” (călătorii, afaceri cu străinii, acte de comerț exterior, întâlniri oficiale pe teme precise de natură economică, juridică, administrativă, etc.). Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, dificultăți, blocaje, întârzieri, amânări, renunțare sau decidere asupra unei variante din mai multe posibilități privitoare la deplasările programate sau doar intenționate. Un factor determinant îl poate constitui, în acest context, faza Lunii Pline în Rac (casa a III-a a deplasărilor pe termen scurt) care poate fi un argument în plus sau o stare de spirit care să justifice opțiunile. Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, acolo unde există tensiuni între nativi și rude sau între părinți și gineri/nurori, atmosfera se poate tulbura mai ales prin excesul de autoritate cu care cei născuți în Taur vor dori să tranșeze o chestiune enervantă. În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, spiritele se vor calma și o anume distanță față de stimulii exteriori, fie ei și agreabili, față de provocările tentante le va controla reacțiile. Doar cei tineri nu vor rezista plăcerilor ademenitoare. Cei maturi vor fi mai grijulii cu timpul liber, cu stările organice care le pot spune „destul cu excesele!” preocupându-se să nu-și risipească energia pe fleacuri. Unii vor profita de aceste momente de respiro pentru a face lucruri care să le dea satisfacții superioare: culturale, artistice, estetice, spirituale prin lectură, dialoguri cu oameni valoroși, vizionare de filme, participarea la spectacole sau activități nobile, audiții muzicale. Posibile crize de gelozie, de egoism în relațiile cu partenerul de viață.
 
Gemeni
În prima parte a zilei de 30 decembrie, posibile indispoziții trecătoare. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, etapă astrală favorabilă acestor nativi care vor fi în formă, veseli, cu chef de viață, vioi, mobili, comunicativi și simpatici. Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, pentru unii, stresul provenit la o chestiune financiară, în general, sau bănească în particular ori de la o problemă majoră ce privește un bun mobil/imobil, un patrimoniu o avere de împărțit. Nu toate veștile îi vor liniști; unele ar putea sugera ideea de amânare, deblocare sau de complicare a situației, mai ales dacă, în ecuație, vor interveni și instituțiile statului. Secvența poate fi trăită de către unii într-un registru apăsător, și din cauza influenței Lunii Pline din Rac exercitate pe axa celor două case ale banilor și avantajelor materiale. Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, se conturează mai puține evenimente; nativii pot trece prin varii situații, în acest răstimp, în măsura în care, planetele aflate pe harta cerului nașterii lor vor intra într-o relație puternică cu tranzitele momentului. În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, va începe o perioadă de două zile mai destinsă, în care Gemenii vor face efortul să se debaraseze de obligații și datorii pentru a se simți liberi, independenți, dedicându-se unor activități de petrecere agreabilă a timpului liber. Mercur, Guvernatorul lor, se va afla, întreaga săptămână, în opoziție cu semnul lor zodiacal natal, în tranzit prin casa a VII-a, facilitând schimburile de idei sau chiar o colaborare în vederea ducerii la bun sfârșit a unor acțiuni și evenimente de interes comun. Relații cu străinii vor fi favorizate. Unele persoane, mai pot aborda, cu specialiști din domeniu, chestiuni juridice, mai ales dacă, în plan personal, au un proces de susținut. Posibile ostilități sau animozități la locul de muncă bazate pe factori subiectivi.
 
Rac
În prima parte a zilei de 30 decembrie, frământări sufletești, mai ales dacă unele relații sentimentale se dovedesc de câtva timp șubrede iar acum, un detaliu, un cuvânt, un gest, le vor confirma bănuielile. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, Luna, în Tranzit prin casa a XII-a, nu pare să genereze, ea singură, evenimente speciale; dar poate să alimenteze sau să sporească intensitatea lor pe sectorul muncă și activității profesionale. Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, nativii vor fi vedetele acestui moment astral prin intermediul fazei de Lună Plină în Rac care se va produce în dimineața zilei de 2 ianuarie și care va opera axa caselor I/VII, dând relațiilor parteneriale, unde se află o aglomerare de patru planete, o vigoare specială și o determinare esențială. Depinde de natura acelor relații (căsătorie, despărțire, divorț, asociere, alianțe, colaborări, dușmănii, rivalități) sau a actelor oficiale ce decurg de aici impactul asupra nativilor, mai atenuat sau mai pronunțat. Teoretic, sunt vizați cei maturi sau aflați în sectorul de vârstă cuprins între 57 – 60 de ani, practic însă, în acest con de influență astrală, cu excepția copiilor, pot intra și tinerii. Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, relația Racilor cu banii poate fi condiționată de o situație specială prin care trec copiii lor sau de o relație sentimentală păguboasă ori „ prea scump plătită”. În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, nativii vor evita împrejurările, persoanele sau discuțiile riscante. Întreaga săptămână prezintă condiții astrale favorabile pentru activitățile de creație sau interpretative; nota generală este de tenacitate, de ambiție, de profunzime a motivațiilor și de seriozitate a pregătirii în vederea unui moment important pentru cariera lor (examen, audiție, premieră, lansare de album, de carte, de film).
 
Leu
În prima parte a zilei de 30 decembrie, posibile continuări sau ecouri ale unor conflicte cu familia ori cu „lumea” (opinia publică, subordonați, reprezentanții unor instituții de a căror activitate și control aparțin Leii. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, dialoguri, uneori intense, schimb de informații cu prietenii. Nota generală este însă una destinsă, generoasă, lipsită de preocupări; abordarea unor subiecte se face fără crisparea care însoțește, de obicei, nevoia de a apăra niște interese sau de a susține o cauză. Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, nu este exclusă instalarea unei stări de spirit anevoioasă (comportament morocănos, lipsa entuziasmului și chiar a poftei de mâncare) manifestate, de cele mai multe ori, ca ecou al unei stări organice ce indică oboseală accentuate și de încărcătura, destul de puternică, a Lunii Pline în Rac care răscolește și amplifică boli, suferințe, disfuncții fiziologice ori doar stres pronunțat. Posibile dureri osoase de natură reumatismală și nu numai (fracturi, luxații, operații pe os, dureri din cauza osteoporozei). Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, moment de încărcare cu energie astrală dar și perioadă agitată; uneori, Leii pot da semne accentuate de nervozitate, nerăbdare, irascibilitate, mai ales dacă provocările vin din partea unor rude care îi scot din sărite. Atenție, în cazul celor care pleacă în vizite prelungite sau în deplasări, pentru că există riscul ca, în absența lor, să se producă avarii costisitoare. Verificați instalațiile și aparatura din casă. Riscul principal provine de la elementul apă (inundație, îngheț, țevi sparte). În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, reajustări „din mers” ale activităților prea scumpe. Activitățile profesionale vor fi solicitante întreaga săptămână, fiind marcate de corvezi și „sacrificii” (gen prezență la serviciu în zilele libere de sărbătoare).
 
Fecioară
În prima parte a zilei de 30 decembrie, posibile regrupări de interes sau de preocupări ca rezultat al altor priorități dar, cele mai multe, vor avea o vocație de viitor chiar dacă nu vor fi puse în practică, concret în acest răstimp, ci doar consolidează opinia nativilor despre un subiect important pentru ei. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, viață publică activă pentru unii, posibilitatea ca Fecioarele, chiar și cele discrete, să-și lărgească cercul de cunoștințe. Cei tineri se pot afirma. Luna în tranzit prin Gemeni, va închide un Pătrat mistic pe semnele mobile care poate genera disfuncții unor persoane pe sectoarele vulnerabile ale existenței lor. Nota generală este de răceală sau de distanțare, de dorință de stabilitate prin cunoașterea profundă a unei persoane sau a unor adevăruri care pot consolida (sau risipi!) o relație, lucru posibil mai ales în preajma zilei de 2 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Rac, care își va pune amprenta astrală pe axa relațiilor de dragoste și prietenie, a atașamentelor afective; dar nu casa a XI-a va fi cea solicitată ci casa a V-a unde se află patru planete în Capricorn care vor da o „greutate specifică” acestui sector astral. Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, doar prin ricoșeu s-ar putea vorbi de un impuls astral activ. Provocați de o situație delicată sau confuză, cei născuți în Fecioară, în dorința de a pune lucrurile la punct, vor „împunge” pe cineva, făcând aluzii la trecutul sau la faptele lui incorecte, dându-i replici tăioase sau supunându-l unui tir de atacuri, acuzații și de comentarii sarcastice. În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, Luna le va da mai multă răbdare și temperanță. Fecioarele ar putea fi puse în situația să-și ia adio de la niște speranțe condiționate de o relație partenerială: informațiile sau situațiile la care vor fi martori le vor revela o față necunoscută a aceluia.
 
Citește previziunile pentru toate zodiile pe pagina Horoscop Urania