Povestea tulburătoare a fetiţei care i-a donat rinichii lui Victor Socaciu. Avea numai 10 ani…

Un artist român celebru a fost salvat de un gest umanitar cum rar se pot vedea. Vorbim despre fetiţa de zece ani, ai cărei rinichi au fost donaţi cântăreţului Victor Socaciu. Operaţia a avut loc în urmă cu opt ani , iar acum, părinții fetiței spun că îngerul lor cîntă prin vocea artistului.

29 dec. 2017, 12:14
Povestea tulburătoare a fetiţei care i-a donat rinichii lui Victor Socaciu. Avea numai 10 ani…

Era frumoasă, învăţa foarte bine, avea o voce superbă şi-i plăcea să danseze. Numai că dintr-o dată, acum opt ani, Bogi, fetița-îngeraş din Tîrgu Mureș a început să se simtă rău. Părinții povesteasc că fiica începuse să se comporte ciudat. Se lovea cu palmele în cap şi scotea sunete ciudate. Au chemat ambulanța iar la spitalul din Târgu Mureş zeci de medici au făcut tot posibilul să o salveze. Totul a fost în zadar. Fetiţa suferise un anevrism cerebral.

„Medicii au venit la noi după ce au făcut toate testele posibile. Rezultatele ne-au înmuiat picioarele. Creierul puiului nostru murise. Atunci ne-au întrebat dacă suntem de acord să donăm organele fetiţei. Ne-am dat seama că au depus eforturi supraomeneşti ca să o salveze şi nu am ezitat”. povestește mama fetiței, potrivit click.ro.

Deși cu inimile frînte, părinții au acceptat să doneze organele.

„Nu ne-a interesat unde vor ajunge organele, cât timp salvează alte vieţi. Am aflat de la televizor că un artist a primit rinichii fetiţei noastre. Ea va cânta acum prin vocea lui”.

Victor Socaciu a fost cel care a primit rinichii. Ultertior, acesta a compus o melodie pentru fetiţă – Îmbrăţişare-n cer”.

Citeşte şi Anchetă în cazul medicului Lucan. Povestea unei fete al cărui rând la transplant nu a mai venit niciodată