Val de accidente grave, pietoni loviţi. O tânără a fost spulberată de pe marginea drumului

Val de accidente grave pe şosele, mai mulţi pietoni au fost loviţi. O tânără a fost spulberată de un şofer care circula cu viteză excesivă şi a murit, în judeţul Neamţ. Iar în Bistriţa doi bărbaţi au fost răniţi când traversau.

30 ian. 2018, 06:41
Val de accidente grave, pietoni loviţi. O tânără a fost spulberată de pe marginea drumului

Un accident teribil a avut loc în comuna Tarcău din Neamţ. O tânără de 18 ani a fost spulberată de un şofer care a pierdut controlul volanului. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede că bărbatul circula cu viteză foarte mare.

Fata nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. Martorii spun că şoferul care a provocat accidentul avea o viteză de peste 130 de kilometri la oră.

În Bistriţa, un şofer care a evitat un om care traversa strada pe trecerea de pietoni a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un copac. Un autoturism care mergea în spate a izbit în plin pietonul.

„Eu eram în spatele lui, el avea viteză, nu aveam nici eu 20 la oră, l-am văzut că a făcut stânga dreapta în sens şi a intrat în copac. Atunci am tras un pic dreapta şi am simţit ceva pe parbriz”, a povestit şoferul. 

În urma accidentului, doi oameni au fost răniţi. Victimele au fost duse la spital.

În localitatea Viişoara, un bărbat de 34 de ani a trecut strada fără să se asigure şi a fost lovit de o camionetă. Omul coborâse dintr-un taxi şi se grăbea să ajungă la magazinul de peste drum.

Martorii spun că pietonul era băut, pentru că mirosea a alcool. El a suferit răni uşoare şi a fost dus la spital, pentru îngrijiri.

Vezi si: Cel puţin 36 de oameni au murit după ce un autobuz a ieşit de pe şosea şi a căzut într-un râu