Costel Pantilimon a semnat cu o fostă dublă campioană a Europei. Prima reacţie a portarului

Costel Pantilimon şi-a reziliat contractul cu Deportivo La Coruna, unde a jucat în prima parte a sezonului 2017-2018 sub formă de împrumut de la Watford. Portarul român a semnat cu o fostă dublă câştigătoare a CCE.

01 feb. 2018, 06:41
Costel Pantilimon a semnat cu o fostă dublă campioană a Europei. Prima reacţie a portarului

Costel Pantilimon a ajuns în liga a doua engleză şi va evolua până în vară la Nottingham Forest, singura echipă care are în palmares mai multe trofee ale Ligii Campionilor decât titluri naționale.

Florin Andone şi Costel Pantilimon, TEST INEDIT în cantonamentul Naţionalei VIDEO

În acest sezon, Nottingham Forest este pe locul 14 în Championship, cu 35 de puncte în 29 de etape. Anul trecut, a terminat pe locul 21.

„Sunt foarte fericit şi mă bucur că face parte acum din acest club uriaş. Sunt încântat şi încrezător pentru ceea ce va urma, abia aştept să încep treaba aici. Mi-am dorit să mă întorc în Anglia, iar acum a venit oferta de la acest club foarte mare. Sper ca, odată cu venirea mea, rezultatele echipe să fie din ce în ce mai bune”, a declarat Costel Pantilimon pentru site-ul oficial al lui Nottigham Forest.

SCANDALOS. Motivul REAL pentru care Costel Pantilimon a plecat de la Sunderland

Manchester City a plătit 3,8 milioane de euro în 2012 pentru a-l lua pe Costel Pantilimon de la FC Timișoara. Ulterior, românul a mai jucat pentru Sunderland, Watford şi Deportivo La Coruna.