Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anastasiei Cecati. Ce s-a aflat acum despre actriţa ucisă de propriul soţ

Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime.
Alina Costache
22 feb. 2018, 09:39
Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anastasiei Cecati. Ce s-a aflat acum despre actriţa ucisă de propriul soţ

S-a aflat că relația dintre Anastasia și Alexei Mitachi, cel care a omorât-o, era deteriorată de ceva vreme și certurile dintre cei doi erau la ordinea zilei. Publika.md scrie că Anastasia ar fi avut anumite pretenții de la Alexei, iar acesta i-a refuzat dorințele din motive doar de el știute. Mai exact, Anastasia i-a cerut lui Mitachi să îi deschidă o clinică stomatologică pe numele ei, chiar în Dubai.

Mai mult, tot conform ultimelor descoperiri în acest caz, Anastasia nu i-a permis soțului să o viziteze pe fiica celor doi și i-a cerut să achite o taxă de 1.000 de euro. Nu se știe ce reprezenta acea taxă cu exactitate.

Anastasia Cecati a fost omorâtă de soțul ei duminică, iar o fetiță de numai 3 săptămâni a rămas pe drumuri. Alexei s-a sinucis la scurt timp după ce a comis crima. Amândoi au fost conduși ieri pe ultimul drum.

La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.

Apropiaţii celor doi povestesc că medicul a avut nevoie de consulataţii de specialitate după divorţ. El a mers o bună perioadă la psiholog, însă se pare că sprijinul nu a fost suficient pentru el, informează Click. Stomatologul era cunoscut ca un bărbat carismatic, dar timid.

La scurt timp după moartea Anastasiei, a apărut un mesaj dureros pe pagina de Facebook care i-a aparținut modelului.

„In memoriam Anastasia Cia

Sperăm că aceia care au iubit-o pe Anastasia vor găsi alinare vizitându-i profilul pentru a-şi aminti de ea şi a o comemora”, scrie acum pe pagina de Facebook a Anastasiei.

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Ce spune verișoara actriței

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Un bărbat de 34 de ani din Chișinău s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc. În apartament oamenii legii au depistat cadavrul șoției, în vârstă de 29 de ani, care prezenta o plagă în regiunea gâtului, iar într-o altă cameră a fost găsit un bebeluș care plângea. Așa suna o știre dramatică, în seara zilei de 18 februarie. 

Acum, după decesul ei, verișoara sa a declarat, pentru Antena Stars – că Anastasia a fost bătută de mai multe ori de Alexei Mitachi, soțul său, lovind-o inclusiv cu o săptămână înainte să se căsătorească. „Ea a aflat că el a stat în spitalul de nebuni, că are probleme psihice şi părinţii lui au confirmat lucrul acesta. La telefon îmi spunea că îi este frică pentru copil şi că n-ar vrea să se apropie de el. Ar vrea să vadă fata, să îl lase să o viziteze, dar nu când e singură, să fie cu cineva,  să fie în siguranţă. I-a mai dat o palmă înainte de nuntă cu o săptămână, iar ea a tăcut şi l-a iertat pentru că el i-a jurat că nu o mai face niciodată. Am întrebat-o de ce ţi-a dat palma aia şi ea a zis aşa: Am pregătit cina şi voiam să mâncăm împreună şi m-a refuzat, a zis că are treabă de făcut, să mănânc singură. Şi atunci nu am mâncat nici eu, s-a supărat, a venit şi mi-a dat o palmă. În octombrie s-a întors la soţia lui, ceva nu a mers bine atunci şi i-a rupt piciorul şi mâna. Anastasia nu mai era cu el, ea a născut singură fetiţa, a fost doar cu mama mea şi mama ei”, a spus verişoara ei.

Mama Anstasiei Cecati, actrița din Republica Moldova ucisă de propriul soț, care apoi și-a luat viața, încearcă să obțină tutela fetiței de numai 3 săptămâni pe care cei doi o aveau împreună, scrie  publika.md.Femeia s-a declarat șocată de ce s-a întâmplat. 

Micuța este internată în aceste momente într-un spital din Chișinău. „Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc”, a declarat directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă marea veste! Din 2024, vom cumpăra anvelope produse pe teritoriul nostru!
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Bzi.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Fanatik.ro
Gara strategică din România care va fi modernizată. Investiția este una uriașă și reabilitarea ei a devenit o prioritate
Capital.ro
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Playtech.ro
Uluitor arată Sophia Loren acum, la 90 de ani. Apariție RARĂ, de SENZAȚIE în bikini! Dă clasă tuturor divelor
DailyBusiness
Alarma trasă de Boloș: Deficit bugetar în creștere, dar promisiuni de miliarde!
Adevarul
Unul dintre cei 50 de bărbați acuzați de violarea lui Gisele Pelicot se plânge că nu poate dormi, are coșmaruri și că soția l-a părăsit
wowbiz.ro
Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”
Spynews
O nouă decizie a magistraților în cazul accidentului din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi vrea să îl întâlnească pe avocatul care i-a învinovățit fiul decedat
Spynews
Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea alături de o altă femeie! Cine îi ține companie fostului milionar, la azil: ”Îi face plăcere să…”
Evz.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
kanald.ro
Românii din Italia ar putea primi bonus de Crăciun de la statul italian. „Bonusul Befana” este dedicat familiilor aflate în situații vulnerabile
Cancan.ro
Gabriel Vasiliu va fi prezent la înmormântarea soției sale, ucisă în Olanda! A obținut o permisie de o zi
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
StirileBZI
Când intră banii pe voucherele pentru alimente: Se acordă suma de 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
substantial.ro
Cristian Diaconescu nu va negocia voturile în turul doi al alegerilor prezidențiale
MediaFlux
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Mărturisirile cutremurătoare ale unei studente a lui Alfred Bulai. Ce le-a povestit fata anchetatorilor