Horoscop săptămânal JOB CARIERA 26 februarie – 4 martie 2018. Ce îţi aduce Luna plină din 2 martie. Avertizări, oportunităţi!

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. Aspectele planetare fac ca saptamana 26 februarie – 4 martie 2018 sa fie una intensa pentru toate semne si in toate sectoarele vietii. In prima parte a saptamanii, Venus si Mercur se aliniaza cu Pluto, ceea ce inseamna ca nimic nu este asa cum pare a fi si totul necesita dedicarea si devotamentul tau. Poti fi tras in mai multe directii diferite ca sa iti dovedesti pasiunea. A doua parte a saptamanii zumzaie de alte influente planetare importante: Venus si Neptun se aliniaza cu Jupiter, ceea ce iti da timpul, spatiul si energia sa iti manifesti pasiunea. Luna plina de joi te ajuta sa iei o decizie pe care o tot amani.
Alina Costache
26 feb. 2018, 05:27
Horoscop săptămânal JOB CARIERA 26 februarie - 4 martie 2018. Ce îţi aduce Luna plină din 2 martie. Avertizări, oportunităţi!

Horoscop saptamanal JOB CARIERA 26 februarie – 4 martie 2018. Cu alte cuvinte, este o saptamana magica in care poti fi extenuat, sa simti ca arzi de epuizare ca o lumanare de la ambele capete, dar daca iti joci cartile bine si atent, vei avea o saptamana foarte buna.

Iata ce indica configuratia astrala a fiecarei zodii despre casa planetara a jobului si carierei in horoscopul saptamanal pe aceasta tema de mare interes. 

Cum fiecare om are un job si munceste la o cariera, este util sa te folosesti de previziunile pe care zodiacul ti le ofera ca sa eviti conflicte, probleme si sa atragi beneficii la locul de munca, indiferent daca esti angajat sau ai afacerea ta. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te afli intr-o pozitie buna de care poti profita urmare a muncii intense depuse la jobul tau. Comunicarea va fi mai complexa decat de obicei. Fii pe faza in fata unor posibile caderi. Oamenii pot fi prea sentimentali zilele acestea. Fa tot ce poti ca sa inveselesti diverse persoane. Iubirea si relaxarea trebuie sa iti fie prioritate chiar daca esti preocupat de job. Lucrurile se vor linisti curand. Acestea sunt zile bune sa treci in revista din nou care iti sunt beneficiile reale aduse de jobul tau. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fa-ti un ceai sau o cafea si stai cat de departe poti din calea oamenilor stresati si controlanti ce cer tot felul de lucruri. Aceasta este o perioada de rascruce pentru multi oameni. Evita sa iei decizii bruste despre cariera ta. Lucrurile se vor imblanzi curand. Este o perioada minunata pentru team building si evenimente sociale profesionale. E posibil sa iti dai seama de un flirt ce are loc la job. Nu tot ce pare a fi intre colegi chiar este si realitatea. Fii atent la parteneriate. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este cel mai probabil sa iti petreci cel mai mult timp in aceasta perioada focusat pe obligatiile sociale. Chiar daca ai mult de munca, calendarul tau social trebuie sa fie plin. Oportunitati de conexiune cu oamenii sunt peste tot. Acesta este un timp exuberant. Imbraca-te cel mai bine ca sa faci o impresie buna. Multe din lucrurile care s-au incetinit se vor accelera in curand, deci vei simti ca faci progresele dorite. Fii atent la zonele unde se amesteca finantele personale cu cele de munca, pentru a le separa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
El este Robert, tânărul care a murit înecat în Olt. Și-a găsit sfârșitul la 21 de ani / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Rușii canibali care au mâncat 30 de oameni. Mulțimi de rămășite umane s-au găsit în frigiderul lor
Capital.ro
NOILE REGULI s-au stabilit deja în Europa. ORDINUL trebuie să se aplice și în România
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Horoscop duminică, 16 iunie 2024: Vărsătorii vor avea întâlniri interesante
Spynews
Lidia Buble, mereu atentă la felul în care arată! Cântăreața știe când și cum să se răsfețe și întotdeuna se pune pe primul loc / PAPARAZZI
Evz.ro
Traian Băsescu și relația cu Elena Udrea. Dezvăluiri incendiare
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
SALARIU obligatoriu în România. S-au stabilit NOILE REGULI de la UE
StirileBZI
Se interzic telefoanele mobile! Unde exact se aplică în România
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Centrul Meteorologic Național Din China Emite Avertismente Pentru Caniculă Și Inundații
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?