Divorţul anului în showbiz! Cel mai cunoscut cuplu a luat decizia de a se despărţi

Cei doi se întâlniseră în anul 2008 şi au început să aibă o relaţie din anul 2011. În luna august a anului 2012, cuplul și-a anunțat logodna, căsătorindu-se trei ani mai târziu. Acum anunţul divorţului i-a luat prin surprindere şi pe prietenii apropiaţi.

28 feb. 2018, 07:46
Divorţul anului în showbiz! Cel mai cunoscut cuplu a luat decizia de a se despărţi

Justin Theroux şi Jennifer Aniston au anunțat, printr-un comunicat transmis acum mai bine de o săptămână, că se despart după doi ani de căsnicie. Actorul a fost cel care a făcut primul pas pe social media, publicând câteva imagini în ipostaze înduioșătoare.

La mai puțin de trei ani de la căsătorie, cuplul Theroux -Aniston a anunțat că divorțează, lucru care a șocat pe toată lumea de la Hollywood.  

Relația lor părea extrem de sudată, pozând întotdeauna într-un cuplu fericit. Prin comunicatul dat publicității de către Jennifer visul frumos și-a arătat adevărata fața: „Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis să ne anunţăm separarea”, vorbind despre o „decizie comună luată cu dragoste la sfârşitul anului trecut. Suntem doi cei mai buni prieteni care am decis să ne despărţim ca cuplu dar dorim să continuăm să ne celebrăm prietenia”, se preciza în comunicat.

După nici două săptămâni de la anunț, Justin Theroux și-a făcut apariția în social media. Actorul nu a făcut nicio referire la fosta soție sau la despărțirea dureroasă, ci a preferat să posteze pe contul de Instagram câteva poze făcute la un adăpost de animale din Austin, Texas.

 
Actorul i-a îndemnat pe fanii săi să facă o faptă bună și să adopte câte un cățeluș: „Vă recomand cu multă căldură să mergeți acolo și să vă lăsați mușcați de nas de câte un puiuț de pitbull fără dinți. Aceștia doi nu sunt încă gata de plecare, dar când vor fi, mergeți și luați-i!”, a scris Theroux.

Jennifer Aniston a mai fost căsătorită cu Brad Pitt, începând cu anul 2000. Au divorţat în 2005 după ce sex simbolul a părăsit-o pe Jennifer Aniston pentru Angelina Jolie, de care este în prezent despărţit.