Angajat înghiţit de nămol în mină

Imagini incredibile surprinse într-o carieră minieră din Gorj. Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a fost pur și simplu înghițit de nămol până la brâu. Situația se repetă de fiecare dată când plouă sau zăpada se topește brusc.

30 mart. 2018, 06:31

Un om încearcă să facă un pas, dar cizma i se afundă. Se sprijină în sticla cu apă, pentru a-şi trage piciorul din noroi. Cizma de cauciuc îi rămâne acolo. O scoate cu greu, mai face un pas, aceeaşi poveste. Are doi kilometri de mers până la utilajul la care lucrează. Este vorba de un miner de la Cariera Roşiuţa, care încerca miercuri să ajungă la locul de muncă, împreună cu colegii lui.

La Cariera Roşiuţa, minerii trebuie să meargă pe jos doi kilometri până la utilajul minier. Rar se asigură mijloc de transport, deşi în mod evident nu este eficient să plăteşti oameni să meargă ore bune prin noroi.

„Este bătaie de joc, nu este normal ce se întâmplă. Dacă le ceri salopetă de schimb, refuz total, pe motiv că nu au. Este normal să stăm cu salopetele ude tot schimbul?”, a spus un miner de la Roşiuţa.