Simona Halep, primele detalii despre accidentarea de la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart şi a vorbit despre accidentarea suferită în timpul meciului cu Magdalena Rybarikova.

26 apr. 2018, 06:19
Simona Halep, primele detalii despre accidentarea de la Stuttgart

Simona Halep a marturisit ca s-a accidentat din cauza suprafetei de joc si a dezvaluit ca i-a fost foarte greu sa continue partida.

Simona Halep, în sferturile de finală la Stuttgart după 4-6, 6-2, 6-3 cu Magdalena Rybarikova

„Suprafata de joc este foarte alunecoasa si, in primul set, am simtit o durere la muschi, la picior. A fost foarte greu sa joc in continuare, dar nu am vrut sa ma opresc. Nu m-am gandit prea mult la accidentare si am jucat pana la capat. E foarte greu pe acest teren, dar, daca te obisnuiesti cu el, poti evolua la un nivel ridicat”, a spus Simona Halep la finalul partidei cu Magdalena Rybarikova.

Simona Halep, aşa cum n-ai văzut-o NICIODATĂ. A pozat SEXY pentru o revistă celebră FOTO

Simona Halep a acuzat probleme medicale in primul set al partidei. Romanca a solicitat chiar interventia fizioterapeutului turneului german, iar dupa time-out-ul medical a continuat sa joace.

Simona Halep va juca în sferturile de finală, vineri, cu învingătoarea meciului Laura Siegemund – Coco Vandeweghe, programat, joi, de la ora 14:30.