Primul tren turistic românesc circulă în perioada 22 – 26 august. Vezi cât costă biletul pentru o persoană

Transilvania Train, primul tren turistic românesc realizat în parteneriat cu CFR Călători, circulă pentru al doilea an consecutiv, în perioada 22 - 26 august 2018, pe ruta Braşov- Sighişoara - Mediaş - Alba Iulia - Sebeş - Sibiu - Făgăraş şi retur, informează CFR Călători.
Filip Stan
04 iul. 2018, 08:25
Primul tren turistic românesc circulă în perioada 22 - 26 august. Vezi cât costă biletul pentru o persoană

„Trenul explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km. Programul include vizitarea a peste 20 de construcţii fortificate, 15 ateliere de meşteşuguri tradiţionale, 2 concerte unice în Biserica Evanghelica din Sebeş şi în centrul istoric al Sibiului şi 2 petreceri tradiţionale”, se arată în comunicatul operatorului naţional de transport feroviar de călători.

Călătorii vor meşteri alături de artizani locali din zona Mediaşului şi vor lua o masă bazată pe reţete străvechi, la care toţi participanţii vor găti.

Potrivit paginii de Internet dedicate, Transilvania Train 2018 oferă un pachet turistic ce implică participanţii în experienţe tradiţionale şi culturale, fiecare dintre cele 5 zile având propria sa temă: ziua 1 – meet & greet day; ziua 2 – povestea bisericilor fortificate din Transilvania; ziua 3 – povestea castelelor şi meşteşugurilor tradiţionale; ziua 4 – bucătăria tradiţională transilvăneană; ziua 5 – evenimente culturale în Sibiu.

„Transilvania Train este o experienţă turistică ce are loc o singură dată pe an, o aventură de legendă prin inima Transilvaniei. În călătoria de 5 zile vom explora tradiţiile, valorile şi cultura Transilvaniei, vom degusta preparate din gastronomia tradiţională săsească şi vom lua parte la spectacole şi concerte memorabile, organizate în locaţii speciale, cum ar fi bisericile fortificate sau centrul oraşelor medievale”, arată organizatorii.

Preţurile pornesc de la 900 de euro cu TVA pentru o persoană.

Spynews
Horoscop joi, 6 iunie 2024: Berbecii vor descoperi cauza unui blocaj sau soluția de continuare a unui proiect
Bzi.ro
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”
Fanatik.ro
O femeie de 64 de ani a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Cum a reușit Flavia să rămână însărcinată: “Visul a devenit realitate”
Capital.ro
10 ani fără permis auto. Legea care bagă șoferii la închisoare garantat
Playtech.ro
Te SPERII! Cum arăta Valentina Pelinel în tinerețe. Cristi Borcea a făcut “infarct” când a văzut pozele
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Cresc facturile la energie!
Adevarul
Putin, o nouă amenințare cu războiul nuclear. Ce spune liderul de la Kremlin despre posibilitatea de a înarma „dușmanii” Occidentului
Spynews
Xtra Night Show. Pe numele lui ar fi ajuns casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Ar fi obținut-o în condiții dubioase: ”Foarte isteață” / VIDEO
Spynews
Star Matinal. Aris Eram, accidentare gravă la sala de fitness. Fostul concurent de la America Express, de urgență la spital: „M-au cusut” / VIDEO
Evz.ro
Harry face orice să-și salveze relația cu Meghan. Ce se întâmplă între cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase! Apariția de la Paris cu care a întors toate privirile
wowbiz.ro
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă plină cu benzină! Familia îl căuta neîncetat, fără să știe ce se întâmplase, de fapt, cu el: „Să fii bine acolo sus”
Cancan.ro
Cum a ajuns să arate mormântul Denisei Răducu, la 7 ani de la moartea sa. O fană a filmat totul: „Acum au uitat-o…”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
„Măcar pot să plâng pe sicriul ei”. Mama Patriziei Cormos vorbește, cu lacrimi în ochi, despre filmarea în care fiica ei se îneca: „Toată lumea a filmat-o și nimeni nu a salvat-o”
Capital.ro
A murit marea doamnă a României. A fost o emblemă a țării
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
Adrian Mititelu Jr, jefuit în vacanța din Mykonos! Hoții i-au spart vila de lux
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre tinerii stropiți cu acid, în Călărași! Băiatul era urmărit: Am găsit roata tăiată cu un cuțit
substantial.ro
Cascada Yuntai din China, alimentată artificial în sezonul secetos
MediaFlux
Pensionari umiliți. Ce PENSIE încasează restul cetățenilor din UE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'