CFR CLUJ – DUDELANGE 2-3 (0-2 în tur). Umilinţă ISTORICĂ! Cea mai mare ruşine din istoria fotbalului românesc!

CFR Cluj a pierdut, joi, returul play-off-ului Europa League, 2-3, contra luxemburghezilor de la Dudelange. În tur, formația lui Toni Conceicao suferise o altă umilință, scor 0-2.

30 aug. 2018, 18:46
CFR CLUJ – DUDELANGE 2-3 (0-2 în tur). Umilinţă ISTORICĂ! Cea mai mare ruşine din istoria fotbalului românesc!

CFR Cluj a început o formulă ofensivă, cu Mailat, Ioniță, Omrani și Țucudean printre titulari. Prima repriză a fost una care dădea speranțe. CFR controla partida, centrările curgeau în careul advers, dar ocaziile întârziau să apară.

Ce a urmat după pauză este o pagină neagră din istoria fotbalului românesc. Sinani a marcat două goluri în minutele 51 și 54, iscând o reacție neașteptată din partea fanilo. Întreaga audiență s-a ridicat în picioare și a aplaudat prestația adversarilor. Au urmat momente umilitoare, în care pasele reușite de fotbaliștii lui Dudelange erau întâmpinate cu ole-uri. Opera a fost desăvârșită de Turpel, în minutul 77, când a profitat de o eroare copilărească a lui Lang.

Finalul meciului a oferit alte scene de șters din memorie. La 0-3, luxemburghezii atacau cu 6 jucători careul lui Jesus Fernandez. Avântul le-a fost pedepsit cu două goluri, marcate de Tambe și Omrani, în minutele 85 și 88.

CFR CLUJ – DUDELANGE 2-3 (0-0)

Tambe 85, Omrani 88 / Sinani 51 54, Turpel 77

CFR CLUJ: Jesus Fernandez – Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora – Bordeianu (54 Al. Păun), Males – Al. Ioniță, Mailat (46 Tambe), Omrani – Țucudean (68 Julio Baprista). Antrenor: Antonio Conceicao.

DUDELANGE: Frising – Malget (79 Jordanov), Schnell, Prempeh, El Hriti – Stelvio Da Cruz, Sinani (87 S. Ibrahimovic), Clement – Stolz, Turpel, Melisse. Antrenor: Dino Toppmoller.