Necazurile se ţin scai de ei. Zodiile care nu au parte de linişte până în noiembrie

Horoscopul săptămânii 24 – 30 septembrie aduce vești proaste pentru pentru câteva zodii. Problemele se țin scai de ei și nu vor avea parte de liniștea pe care și-o doresc.

26 sept. 2018, 13:46
Necazurile se ţin scai de ei. Zodiile care nu au parte de linişte până în noiembrie

Este o perioadă a schimbărilor, în care acești nativi sunt încurajați să ia lucrurile pas cu pas și să facă ordine în viața lor, scrie bucatarianoastra.ro. Din păcate însă, apele se vor liniști abia din luna noiembrie.

RAC

Te consumi pentru toate obstacolele și problemele care apăr în viață ta. Ai nevoie de securitate emoțională, însă nu o primești. Trebuie să iei lucrurile mai încet. Este momentul perfect pentru a te înconjura de oameni dragi și de familie.

BALANŢĂ

Vei fi tot mai nemulțumită de superficialitatea cu care te tratează iubitul și nu puține vor fi nopțile în care vei adormi plângând din cauza lui.

Într-un final, nu vei mai suporta atâtea lacrimi și durere și îl vei confrunta. Din păcate pentru tine, veți ajunge la concluzia că vreți lucruri diferite de la relația voastră, și despărțirea va fi inevitabilă. Încearcă să nu te lași foarte afectată de această experiență eșuată, nu te retrage, din nou, în cochilia ta.

SCORPION

Începe o perioadă în care ai nevoie să fii singură. Ai nevoie să îți vindeci sufletul și să descoperi toate secretele care ți-au fost ascunse. Te-ai săturat de oamenii falși din jurul tău, așa că a venit momentul pentru o nouă evaluare a situației.

PEŞTI

Este o perioadă în care sentimentele tale se schimbă radical. Încearcă să nu cedezi presiunii. Te vei simți lipsită de putere și neputincioasă și nu știi dacă vei găsi o rezolvare pentru problemele tale. Ai putea avea probleme în relație, însă încearcă să îți păstrezi optimismul.