Simona Halep, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre STAREA DE SĂNĂTATE. Cât timp va lipsi din circuitul WTA

Simona Halep a declarat, joi, că va lua o pauză de încă o săptămână, după care va începe recuperarea. Liderul WTA a anunţat zilele trecute că a fost diagnosticată cu hernie de disc.

04 oct. 2018, 13:02
Simona Halep, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre STAREA DE SĂNĂTATE. Cât timp va lipsi din circuitul WTA

Simona Halep a spus că are nevoie de această pauză pentru a încerca apoi să revină pe terenul de tenis.

„Mă simt destul de OK. Bineînţeles că am fost îngrijorată, dar am făcut acel RMN şi acum ştiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme de acest gen în trecut, dar acum e un pic mai mult. Voi face recuperare, tratament şi fizioterapie, nimic altceva. Voi mai sta în pauză încă o săptămână, adică fără să joc tenis. Iar după aceea o să o iau uşor-uşor şi să văd cum stau. Mă duc sigur la Turneul Campioanelor. Cea mai importantă e sănătatea, dar nu se pune problema de operaţie”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, reacţie fabuloasă legată de REFERENDUM. Cum a răspuns la întrebarea: „Cum vei vota?”

Liderul WTA a comentat criticile conform cărora a acceptat să joace la Beijing doar pentru bonusul acordat de organizatori: „Mie mereu mi-e greu să renunţ, să abandonez meciuri. Însă anul acesta nu s-a întâmplat foarte des, aşa că am vrut să iau această hotărâre şi am luat-o. Nimeni nu ştie cum m-am simţit eu în momentele acelea. Eu am făcut ceea ce am crezut eu că trebuie să fac. Am vorbit cu membrii echipei mele, cu apropiaţii şi aşa am hotărât să facem. Indiferent ce spune lumea, nu mă afectează absolut deloc în acest moment. Tot ce s-a vorbit că mă operez, că e nevoie de injecţii cu cortizon este fals”.

Simona Halep a menţionat că îşi doreşte să joace la Turneul Campioanelor, dar nu a dezvăluit dacă va participa şi la turneul de la Moscova: „Prioritatea este sănătatea. Îmi doresc foarte mult să merg la Turneul Campioanelor şi să câştig meciuri, dar o să am grijă şi să fiu bine”.

Simona Halep mai are în program, în 2018, turneul de la Moscova (15-21 octombrie), pentru care ceruse un wild-card, şi Turneul Campioanelor (21-28 octombrie).