Accident grav în Sibiu. O fetiţă de şapte ani a fost transportată la spital

O fetiţă de şapte ani a fost transportată miercuri după-amiază, la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, cu un traumatism cranio-facial, după ce a fost rănită într-un accident rutier în care a fost implicată şi o autospecială de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi care a avut loc la intrarea în municipiu, a anunţat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Cristina Criveanu.

12 dec. 2018, 13:06
Accident grav în Sibiu. O fetiţă de şapte ani a fost transportată la spital

Potrivit sursei citate, copilul este conştient şi a fost transportat la spital cu o ambulanţă SMURD.

Accidentul a fost produs de un şofer care a derapat cu maşina, în condiţiile în care la Sibiu ninge şi carosabilul este acoperit de zăpadă. Copilul rănit se afla în maşina care a derapat.

„În municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, zona muzeu, un autoturism condus spre Răşinari derapează şi intră in coliziune cu auto condus în faţa sa şi apoi cu o autospecială ISU Sibiu, condusă regulamentar din sens opus. O fetiţă de 7 ani, pasageră în auto care a derapat, a fost transportată la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

Producerea accidentului a fost cauzată de şoferul maşinii în care se afla copilul, prin neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, a mai precizat, pentru AGERPRES, Elena Welter.