Fiii unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din ţară, încătuşaţi şi băgaţi în arest

Fiii unuia dintre cei mai bogați oameni de afaceri din țară au fost încătușaţi și băgaţi în arest pentru 24 de ore. Tinerii de numai 19 și 20 de ani au fost reținuți după ce au snopit în bătaie chiar în secția de urgență a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, doi oameni și au lovit și un pacient care nu avea nicio vină. Deși victimele și-au retras plângerile, polițiștii i-au reținut pe fiii afaceristului pentru tulburarea liniștii publice și loviri sau alte violențe.

19 dec. 2018, 14:27
Fiii unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din ţară, încătuşaţi şi băgaţi în arest

Scandalul s-a produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 3.00. Unul dintre cei doi frați, cel mai mic s-a încăierat cu doi bărbați, care erau băuți, pe o stradă din Tr. Severin, iar aceștia s-au dus la spital. Tânărul și-a sunat fratele, au mai chemat alți opt indivizi și au tăbărât pe ei în secția UPU. Mai mult, au lovit și un pacient care stătea de vorbă cu cei doi.

Polițiștii s-au autosesizat și au demarat o anchetă. Rând pe rând, cei agresați și-au retras plângerile, însă agresorii s-au ales cu dosar penal și au fost reținuți pentru scandalul provocat în secția UPU.

Frații au mai fost protagoniștii unor scandaluri în care victimele și-au retras plângerile, dar și ale unor accidente rutiere. Tatăl celor doi, Tănase Stângă este unul dintre cei mai filantropi afaceriști din Mehedinți. Printre cele mai mari donații este una de 40.000 de euro făcută pentru salvarea unui jandarm care a suferit o operație foarte complicată pe creier, în urmă cu doi ani.