CSM Bucureşti transferă aproape toată naţionala României. Eliza Buceschi, Perianu, Dedu şi Chiper ultimele achiziţii

CSM Bucureşti va face modificări importante în lot din sezonul viitor. Clubul din Capitală are în plan să transfere cât mai multe jucătoare din naţionala României şi vrea să-l aducă şi pe selecţionerul "tricolorelor", Ambros Martin.

07 feb. 2019, 11:45
CSM Bucureşti transferă aproape toată naţionala României. Eliza Buceschi, Perianu, Dedu şi Chiper ultimele achiziţii

Campioana României va avea, din vară, un lot format din mai multe românce decât străine, și nu cum se întâmplă acum, când are 10 jucătoare străine în lot și doar 8 conaționale. Denisa Dedu (24 ani), Gabriela Perianu (24 ani), Eliza Buceschi (25 ani) și Laura Chiper (29 ani) au semnat cu CSM Bucureşti, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, portarul Denisa Dedu și interul stânga Gabriela Perianu, care evoluează la Siofok, în Ungaria, au fost oficializate în săptămâna în care CSM București a jucat la Gyor. De altfel, într-o discuție purtată cu fanii pe contul său de Instagram, Denisa Dedu a recunoscut că nu va mai juca din vară în Ungaria. „Nu pot să spun nimic acum, dar o să aflați în curând unde voi juca„, le spunea Denisa fanilor.

CSM București a mai obținut semnătura a două handbaliste de la Corona Brașov. Este vorba de Eliza Buceschi, centrul „naționalei” României, cea mai bună marcatoare a „tricolorelor” la Euro 2018, dar și de Laura Chiper, extrema dreaptă, care părăsește Corona după 8 ani petrecuți sub Tâmpa. Buceschi și Chiper sunt momentan accidentate, dar nu au ceva grav și vor veni din vară, la CSM, pregătite sută la sută.