HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2019. Norocul loveşte multe zodii miercuri

HOROSCOP 13 februarie 2019. Balantele se simt stresate, au in jurul lor oameni care cer prea mult de la ele si care ii critica in permanenta. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

12 feb. 2019, 12:09
HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2019. Norocul loveşte multe zodii miercuri

HOROSCOP BERBEC

Desi ai chef de discutii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviti interlocutori. Nimeresti intr-un anturaj in care planeaza ostilitatea, tacerea pune stapanire peste toti incat e o povara si pentru tine sa pastrezi atmosfera vie in astfel de medii. Dar noroc ca apari tu, pentru ca ai un tonus viu care mobilizeaza pe toata lumea la mai multa actiune. Daca tu nu ai intervenit in acest spatiu cu aerul tau tineresc si cu dorinta de distractie, toti s-ar fi complacut intr-o liniste mohorata, ca atare sosirea ta seamana cu o raza de soare.

HOROSCOP TAUR

Stai putin si asculta ce-ti transmite vocea interioara cu privire la directia de mers in situatia de fata. Poate sensul la care te-ai gandit nu este cel mai bun, ci mai exista si altceva care ar merita folosit ca solutie in ceea ce te preocupa acum. Nici nu stii cum auzi un sfat excelent din cel mai neasteptat ungher al mintii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informatiile cele mai folositoare vin catre tine pe cai subtile, nu sub forma de sfaturi concrete, informatii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent si la aspectele mai ciudate cu care intri azi in contact.

HOROSCOP GEMENI

O gafa infantila comisa de un amic te tine pe tine acum pe loc. Trebuie sa lupti alaturi de el sa repare greseala, dar cel mai tare te doare faptul ca tu nu ai avut nicio vina. A fost numai contributia lui iar acum el incearca sa se stearga pe maini de aceasta fapta, pasand vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor si de ironie, nu cu rautate, dar nu meriti tu sa dregi oalele sparte de altii, oricat de buni prieteni ati fi. Daca celalalt a gresit, sa repare, fara a te atrage si pe tine in greseala sa!

HOROSCOP RAC

A sta pe margine si a te plange de orice, nu e varianta cea mai potrivita in situatia de fata, ci ti se cere sa depasesti rezervele sau temerile si sa te implici si tu in aceasta provocare. Chiar daca, pe moment, ai impresia ca nu-i vei face fata, ca nu esti pregatit sufleteste pentru o astfel de confruntare, vei reusi mai bine decat ai putea crede, totul e sa-ti infrangi starea emotionala negativa care te copleseste. A-l lua pe nu in brate la ce e mai greu, spunand ca nu stii, nu poti, nu vrei, ar insemna un esec lamentabil, or tu poti, stii si vrei mai mult decat ai putea crede. Ia taurul de coarne si intra in arena!

HOROSCOP LEU

Ai grija in ce te bagi azi, pentru ca esti atras intr-o capcana. Colaboratorii cu care ai avut o relatie buna inainte nu mai sunt la fel de sinceri si de cooperanti, ci apeleaza la tertipuri incorecte pentru a-si atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gandi la dorintele tale, deci, ca sa ti le aperi, trebuie sa te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii si nu crede chiar tot ce-ti promit cei care iti stau alaturi, pentru ca nu e in avantajul tau, ci numai al lor!

HOROSCOP FECIOARA

Te comporti ca o closca ce sta permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie marita de control asupra celor pe care ii iubesti. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci fa o distinctie clara intre cele doua atitudini, ca sa nu exagerezi cu dorinta de a face bine cu orice pret. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei vointe. Gandeste-te si la ce-si doreste cel din fata ta, la ce ii place, la ce nu-i place, pentru ca nu e obligatoriu sa accepte interventia ta, chiar daca tu ai impresia ca e iubire pura. Respecta-i libertatea de a spune nu, pentru ca daca nu accepta gestul tau de iubire nu inseamna ca te iubeste mai putin. Vrea sa-si controleze el propria sa viata!

HOROSCOP BALANTA

Esti stresat la culme de cei din jurul tau, care cer enorm de la tine. Auzi doar critici, comentarii, reprosuri, dar nu ar trebui sa le privesti doar ca pe niste atacuri la adresa ta, ci ca pe niste stimulente sa iei atitudine, sa schimbi ceva, sa dai startul unor directii noi. Daca ii lasi pe cei agitati si nervosi din preajma sa te conduca cu aceasta atitudine negativa, le dai putere si mai mare, ca atare ia taurul de coarne si schimba polaritatea acestor confruntari. Un repros te poate motiva sa dai startul unei noi directii, critica poate repara o greseala, cicaleala te poate impinge la actiune. Fa ceva, chiar daca faci la nervi!

HOROSCOP SCORPION

Nu erai multumit de directia in care mergea un proiect de la care aveai mari sperante. Aproape ca erai pregatit sa-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promitator la orizont, dar iata ca rabdarea ta a ajuns intr-un punct in care lucrurile incep din nou sa se miste. Ai stat pe loc o vreme, totul parea blocat, dar toate sacrificiile facute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspat, te scoate din impas si iti da alt chef de actiune. La nevoie o iei si de la capat, dar convins in reusita.

HOROSCOP SAGETATOR

Vindeca-ti inima de emotii negative, pentru ca le-ai acumulat fara motiv. Chiar nu ai de ce sa suferi: ti-ai infestat singur inima cu trairi negative care iti fac rau, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totala. Iarta, uita, inchide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi inapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui sa mergi mai departe cu lectia invatata, fara sa tot treci in revista ce a fost mai neplacut. Imagineaza-ti ca tristetea ta se duce pe o apa, la vale, si in urma ramane un suflet eliberat de o povara nemeritata. Arunca balastul peste bord si zboara liber din nou!

HOROSCOP CAPRICORN

Tu ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le impartasi, de parca atragi alaturi de tine doar oameni comozi, lenesi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Daca nu ai pe cine te baza, incearca sa faci singur tot ceea ce ai in plan pentru astazi, deoarece poti deveni un exemplu pentru cei care abia se urnesc la treaba. Vazandu-te pe tine implicat si culegand deja roadele actiunilor incepute, s-ar putea sa-i convingi si pe ei sa ti se alature. Nu insista sa chemi alaturi de tine pe cei care spun nu am chef la orice, ci apuca-te de treaba, aratandu-le concret ce anume doresti.

HOROSCOP VARSATOR

Joci un rol important in grupul din care faci parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tai. Lumea iti apreciaza sfaturile si compania, pentru ca esti o sursa de energie pozitiva pentru ei. Stiu ca intotdeauna se pot baza pe ajutorul tau, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decat ei, deci le poti fi de folos cand ei se simt blocati in ceata. Au darul de a-i invata pe altii ce sa faca, de parca tu ai fi o enciclopedie ampla de solutii si raspunsuri, la care se poate apela usor. O faci cu sinceritate si neconditionat doar pentru ca tu detii solutia pentru ei: de ce ai tine-o doar pentru tine?

HOROSCOP PESTI

Pune-ti mintea la contributie si preia conducerea proiectului in care esti implicat. E nevoie de o minte lucida, organizata si de un control ceva mai strict asupra tuturor detaliilor. Nu e momentul nici sa lasi lucrurile la voia intamplarii, nici sa astepti sa cada din senin, ci totul depinde de felul in care aranjezi tu toate detaliile. Cu cat esti mai precis in decizii, cu cat asezi toate aspectele la locul potrivit in momentul potrivit, cu atat succesul final va fi mai vizibil. Sunt momente in care e nevoie de un dram de rigurozitate, de limitari si legi menite sa restabileasca ordinea corecta a lucrurilor, deci respecta-le cu strictete. E in beneficiul tau!