De Ziua Femeii, alege să fii diferit: daruieşte cele mai deosebite flori pentru 8 Martie!

8 Martie sau Ziua Femeii este una dintre cele mai asteptate sarbatori ale primaverii. In aceasta zi, oamenii sarbatoresc puterea femeilor din toata lumea. Sarbatoresc determinarea femeilor, lupta pentru egalitate si in acelasi timp, gingasia si frumusetea femeilor. 

04 mart. 2019, 09:37
De Ziua Femeii, alege să fii diferit: daruieşte cele mai deosebite flori pentru 8 Martie!

In Romania, spre deosebire de alte tari din lume, 8 martie este si Ziua Mamei. Ziua in care le sarbatorim pe cele mai dragi persoane din lume, care ne-au purtat in pantec, ne-au leganat, ne-au invatat primele cuvinte, au fost alaturi de noi si la bucurii si la necazuri. Misiunea unei mame nu se incheie cat timp traieste. Mereu va avea grija de copiii ei si le va vrea binele. Asa ca mamele ar trebui pretuite mai mult, pentru toate sacrificiile pe care le fac si pentru toata grija pe care o poarta copiilor.

Ziua Femeii este asteptata de catre doamne cu mare nerabdare. In aceasta zi sunt rasfatate, dar se pot rasfata si ele. Saloanele de infrumusetare sunt pline cu o zi inainte si chiar si in ziua aceea, se organizeaza petreceri si tot felul de evenimente care celebreaza femeia.

Si daca ne gandim la cadouri, domnii au o misiune foarte grea. Sunt foarte multe optiuni dintre care pot alege, insa noi credem ca un cadou simbolic este cel mai potrivit. Iar printre cadourile simbolice se numara si florile. Un buchet de flori nu poate fi refuzat si aduce multa bucurie in sufletul celei care il primeste.

Iar daca deja va ganditi la ce fel de buchete sa cumparati, in continuare o sa va prezentam cateva dintre cele mai deosebite flori pentru 8 Martie. Bineinteles ca orice floare are puterea de a impresiona prin gingasia si mireasma ei, insa unele flori sunt de-a dreptul irezistibile si reprezinta un cadou de neuitat pentru 8 martie.

Un cadou inedit pentru 8 martie poate fi reprezentat de un Trandafir criogenat rosu. Un astfel de trandafir poate fi pastrat intre 3 si 25 de ani, daca este ferit de razele directe ale soarelui, de apa si de umezeala. Trandafirii criogenati rosii reprezinta expresia iubirii si cu siguranta vor aduce multa bucurie in sufletul celor care ii vor primi. Spre deosebire de trandafirii clasici, acestia nu vor fi pastrati doar cateva zile, ci vor bucura privirea ani de zile, devenind o amintire pretioasa.

 

Un buchet de lalele multicolore poate reprezenta un cadou perfect pentru Ziua Femeii. Lalelele sunt apreciate de toata lumea, sunt placute privirii si sunt asociate cu venirea primaverii. Cu toate ca nu miros, lalelele bucura prin aspectul lor, asa ca nu veti da gres cu un astfel de buchet.

 

 

Freziile sunt florile care impresioneaza prin mirosul lor inconfundabil, dar care de multe ori nu sunt apreciate la adevarata valoare. Chiar daca in combinatie cu alte flori arata bine, daca alegeti un buchet de frezii multicolore, veti impresiona, pentru ca aranjamentul va fi de nerefuzat. Iar mirosul… nu avem cuvinte sa va spunem cat de bine miros.

 

Asadar, de 8 martie, indreptati-va atentia si spre florile pe care vi le-am prezentat mai sus si cu siguranta veti impresiona persoana iubita!