Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Legăm zilele de profit. Investiţiile de joi, pe baschet şi tenis

Varianta de combo propusă ieri, ne-a adus din nou profit. Am mizat pe variante simple și argumentate, cel mai important pronostic fiind succesul Simonei Halep, contra chinezoaicei Wang, în sferturile turneului de la Miami. Simo s-a impus în două seturi, urmând a lupta vineri dimineață, împotriva Karolinei Pliskova, pentru accederea în ultimul act al competiției. Performanța i-ar aduce româncei și revenirea pe prima poziție în ierarhia mondială a fetelor.

28 mart. 2019, 08:15
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Legăm zilele de profit. Investiţiile de joi, pe baschet şi tenis

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cum se preciza, astăzi avem predicții din baschet și tenis. Ne îndreptăm mai întâi atenția către partida din Euroliga de baschet ce le va opune pe Barcelona și Buducnost. Fără șanse la calificarea în play-off, oaspeții își vor odihni majoritatea titularilor, în jocul din ”Palau Blaugrana”. În plus, pentru Buducnost, mult mai important este meciul de peste 3 zile cu Cedevita, al doilea din play-off-ul ABA League. În aceste condiții, anticipăm o evoluție a muntenegrenilor, ce nu va genera foarte multe puncte pe tabela de scor.

Pronosticul din tenis vine de la Miami Open. Shapovalov și Tiafoe joacă, începând cu ora 21:00, pentru calificare în ”careul de ași” al turneului, dispută în care jucătorul canadian este creditat cu prima șansă. Nu forțăm pariurile și cotele, investind simplu:  Shapovalov câștigă minim un set.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:00, D. Shapovalov – F. Tiafoe, D. Shapovalov sa castige minim un set, cota 1.22

22:00, FC Barcelona – Buducnost, oaspetii sub 71.5 puncte, cota 1.65
Cotă totală: 2.01 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.