Tragedie fără margini, un fotbalist a murit într-un accident rutier. Avea doar 29 de ani

Fotbalistul paraguayan Luis Fernando Páez a murit duminică, la vârsta de 29 de ani, într-un accident rutier care a avut loc în oraşul Mariano Roque Alonso, nu departe de capitala Asuncion.

10 apr. 2019, 17:51
Tragedie fără margini, un fotbalist a murit într-un accident rutier. Avea doar 29 de ani

Luis Fernando Páez era sub contract cu gruparea Independiente GG, din Division Intermedia, a doua ligă din Paraguay. De asemenea, Paez a făcut parte din naţionala Under 20 a Paraguayului care a participat la Campionatul Under 20 al Americii de Sud, unde naţionala Paraguayului a ajuns până în finală, unde a pierdut în faţa Braziliei. Mai mult, a jucat în acel an şi la Mondialele Under 20, din Egipt, unde Paraguay-ul a trecut de grupe, dar a fost eliminată de Coreea de Sud, în optimi.

În perioada 2007-2009, Luis Fernando Páez a fost sub contract cu Sporting Lisabona, care în sezonul 2008-2009 l-a împrumutat la Fatima. A mai jucat timp de o jumătate de an în Europa, în 2010, la gruparea italiană de Serie B, Gallipoli.

Accidentul s-a petrecut din vina lui Luis Fernando Páez, care nu a fost atent şi a intrat cu maşina în spatele unui autobuz parcat pe marginea drumurilor.