Furtuni violente în România. Două persoane au fost lovite de fulgere

Furtunile au lovit din nou întreaga țară. Imagini spectaculoase au fost surprinse pe DN1, acolo unde trasnetul a atins un stâlp de electricitate. Mai grav a fost însă la Vatra Dornei, acolo unde doi oameni au ajuns la spital după ce au fost loviți de fulger.

14 iun. 2019, 05:23
Furtuni violente în România. Două persoane au fost lovite de fulgere

O furtună ivită din senin a provocat haos pe DN1, în apropiere de Câmpina. Fulgerul a lovit un stâlp de electricitae aflat pe marginea șoselei, iar imaginile au fost surprinse de șoferii care au trecut prin zonă.

Din cauza furtunii puternice vizibilitate a fost redusă. Șoferii au fost nevoiți să aștepte pe marginea drumului ca urgia să se potolească.

După ce a trecut furtuna, participanții la trafic au reușit să surprindă imagini spectaculoase cu norii care au acoperit localitatea.

Furtuna a făcut victime în județul Suceava. Doi bărbați au fost surprinși de urgie chiar într-un cimitir. Aceștia au fost loviți de fulger, iar martorii au sunat imediat la 112. Ambulanțele i-au preluat în stare gravă și i-au transportat la spitalul din localitate. Din fericire, medicii au reușit să îi stabilizeze.