Doi bărbaţi din Vrancea, arestaţi după ce şi-au abuzat sexual fiicele, în vârstă de 7 şi 14 ani

Un bărbat din Măicăneşti, judeţul Vrancea, a fost arestat preventiv după ce soţia sa a reclamat că acesta a abuzat-o sexual pe fiica lor, în vârstă de şapte ani. Un alt bărbat, tot din judeţul Vrancea, a fost arestat preventiv după ce poliţiştii s-au sesizat că acesta a întreţinut, timp de doi ani, în mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa, de 14 ani.

23 aug. 2019, 14:26
Doi bărbaţi din Vrancea, arestaţi după ce şi-au abuzat sexual fiicele, în vârstă de 7 şi 14 ani

În primul caz, poliţiştii au fost sesizaţi, în 25 iulie, de e o femeie din comuna Măicăneşti despre faptul că tatăl fiicei sale a abuzat-o sexual pe fata în vârstă de 7 ani, potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti, iar în urma cercetărilor şi a administrării probatoriului, joi el fost reţinut pe baza de ordonanţă, pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri el a fost prezentat instanţei de judecată, fiind arestat preventiv.

În al doilea caz, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu, în 19 august, despre faptul că, în perioada 2016-2018, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Gugeşti, a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani.

Bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv.