CELTIC – LAZIO LIVE VIDEO ONLINE STREAM, meci de foc în paralel cu Rennes – CFR Cluj

Partida Celtic Glasgow – Lazio se desfăşoară la aceeaşi oră cu Rennes - CFR Cluj şi se poate vedea pe Digi Sport 2, Look Sport 1, Telekom Sport 2

24 oct. 2019, 12:47
CELTIC – LAZIO LIVE VIDEO ONLINE STREAM, meci de foc în paralel cu Rennes – CFR Cluj

CELTIC – LAZIO LIVE VIDEO ONLINE STREAM

Click aici pentru a vedea Celtic-Lazio

Cea de-a treia etapă a fazei grupelor din Liga Europei promite amatorilor de fotbal meciuri de mare interes. Într-unul din acestea campioana Scoției, formația Celtic Glasgow, va juca pe teren propriu cu reprezentanta Italiei Lazio Roma. La moment, scoţienii conduc clasamentul grupei E, cu 4 puncte la activ după 2 etape desfășurate.

De partea cealaltă, clubul roman imparte cu CFR Cluj locurile 2 şi 3 în clasament, ambele având câte 3 puncte acumulate.

Meciul Celtic-Lazio se va disputa de la ora 22:00  şi se vede pe Digi Sport 2, Look Sport 1, Telekom Sport 2

„Lazio este o echipă valoroasă, una de seamă în Serie A şi, în general, este un club cu mare tradiţie în cupele europene inter-cluburi. Este o provocare pentru noi să înfruntăm un asemenea adversar. Dar să știți că fotbaliştii noștri au muncit mult pentru a putea urca acum pe primul loc în această grupă. Acum trebuie să luptăm pentru a rămâne acolo. Tocmai întâlnim pe Lazio, echipă pe care bineînţeles că toată lumea a considerat-o drept marea favorită a grupei noastre după tragerea la sorţi”, a afirmat antrenorul Celtic Glasgow, Neil Lennon.

O altă partidă tare pare a fi disputa pentru primul loc în clasamentul grupei L, care se va da la Belgrad, între Partizan din localitate şi Manchester United, un meci ce va începe cu două ore mai devreme.