Secretul pe care Cornel Galeş îl duce în mormânt. Cine i-ar putea moşteni toată averea

Cornel Galeș avea o fiică, rezultată din prima căsătorie. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu era deloc în relații bune cu fosta familie, iar Claudia chiar l-a dat în judecată pentru banii de pensie alimentară.

02 dec. 2019, 11:18

Cornel Galeș ar fi abandonat-o pe fiica sa secretă în urmă cu mulți ani, pe când avea doar patru ani. În 2007, când Claudia Galeș avea 20 de ani, și-a dat tatăl în judecată pentru banii de pensie alimentară. Cornel Galeș nu avea deloc o părere bună despre singura lui fiică și chiar a declarat în mod public să fie lăsat în pace.

Cornel Galeș spunea că fiica ei și fosta soție au bani necesari și el a plătit pensie alimentară la timp. Nu voia să mai aibă de-aface cu ele și se concentra exclusiv pe mariajul cu Ileana Ciuculete.

„Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în București și o casă de vacanță la Buzău, vor doar să mă sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulți, puțini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, așa că nu vreau decât să mă lase în pace”, a declarat pe atunci Cornel Galeș, potrivit Spynews.ro.

După ce Cornel Galeș a decedat într-un accident de mașină, petrecut în Spania, Claudia Galeș ar putea moșteni toată averea tatălui său. Lui Cornel Galeș i s-a cuvenit, conform legii, jumătatea de casă ca soţ. De asemenea, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă-parte din drepturile de autor.

Pe de altă parte, Cornel Galeș și fiii regretatei soții ale sale au avut o relație extrem de tensionată după moartea solistei. Băieții Ilenei susțineau pe o parte că Galeș nu ar avea dreptul la averea mamei lor, iar Cornel afirma că i-a fost alături 25 de ani și că ar fi normal ca lucrurile să se împartă cu el.

Amintim că Galeș a murit duminică, într-un accident de mașina care s-a produs în Spania. Fostul soț al cântăreței de muzică populară a ajuns în cele din urmă să se judece cu băieții soției sale pentru bunurile rămase în urma ei. Fiii lui Ciuculete l-au acuzat atunci că Galeș a vândut o vilă de 200.000 de euro fără acordul lor.

Cornel Galeş nu purta centură. Detalii înfiorătoare despre accidentul teribil în care a murit soţul Ilenei Ciuculete

De asemenea, bărbatul ar fi vândut și aproximativ 3 kilograme de bijuterii din aur, poșete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5.000 de euro și costume populare în valoare de 40.000 de euro.

Magistrații au decis în anul 2018 că împărțirea averii Ilenei va fi totuși între cei doi fii și Cornel. Cel din urmă a fost obligat de judecători să le plătească băieților câte 34.000 de euro, cotă-parte din imobilul pe care l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și 6.000 de lei din drepturile de autor. Al doilea termen al procesului trebuia să fie la mijlocul lunii acesteia.