Gafă de protocol! Donald Trump şi soţia sa, lăsaţi să aştepte în frig în faţa reşedinţei oficiale a lui Boris Johnson VIDEO

Preşedintele Trump şi soţia sa au fost lăsaţi să aştepte în frig în faţa reşedinţei oficiale a lui Boris Johnson. 

04 dec. 2019, 09:01
Gafă de protocol! Donald Trump şi soţia sa, lăsaţi să aştepte în frig în faţa reşedinţei oficiale a lui Boris Johnson VIDEO

Preşedintele Donald Trump şi soţia sa au fost lăsaţi să aştepte în picioare în faţa reşedinţei premierului Boris Johnson, ieri, în frig, din cauza unei gafe jenante de protocol, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi Klaus Iohannis, despre summitul NATO: Voi sublinia importanţa regiunii Mării Negre. Îi voi reitera invitaţia lui Donald Trump

Perechea prezidenţială americană a ieşit prea repede din maşină şi a fost nevoită să aştepte în picioare în frig până i s-a făcut primirea preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron.

Preşedintele francez a salutat-o pe Prima Doamnă înainte de a intra în reşedinţa premierului britanic, iar preşedintele american şi prima doamnă au rămas apoi în tăcere aşteptându-şi rândul pentru a intra. Cuplul prezidenţial american nu s-a plictisit cât a aşteptat. Au avut prilejul să asculte colinde, întrucât un grup de colindători fusese adus pentru a-i întâmpina pe invitaţi. 

„Donald Trump a fost lăsat în frig în faţa Downing Street timp de aproximativ cinci minute. Nu sunt sigur că a fost încântat”, a scris pe Twitter-ul său Jurnalistul Robert Peston. 

Summitul NATO, care a debutat marţi pentru marca aniversarea a 70 de ani de la înfiinţarea Alianţei, urmează să stabilească, miercuri, bugetul multianual al organizaţiei. De asemenea, va trebui să adopte o declaraţie publică în care să fie recunoscută, pentru prima dată, oficial, ameninţarea reprezentată de China.