Tânărul acuzat că a tras cu arma într-o maşină aflată în trafic a fost prins de poliţişti

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judetean Vaslui au anunţat capturarea tânărului acuzat că a tras într-o maşina în timp ce se afla în trafic în noaptea de 29 noiembrie.

04 dec. 2019, 09:27
Tânărul acuzat că a tras cu arma într-o maşină aflată în trafic a fost prins de poliţişti

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, care se declară nevinovat, a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor.

Tânărului i s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor, folosirea armei fără drept şi nerespectarea legii regimului armelor şi muniţiilor.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, în seara de 3 decembrie, pe raza municipiului Tecuci, judeţul Galaţi, poliţiştii au depistat bărbatul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, care se sustrăgea cercetărilor. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru continuarea cercetărilor în cauză. Poliţiştii vasluieni au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi”, au anunţat, miercuri, reprezentanţii IPJ Vaslui.

 Un taximestrist din Galaţi, bătut, ameninţat cu pistolul şi jefuit. Clienţii l-au lăsat fără maşină

În acţiunea de prindere a bărbatului, poliţiştii din cadrul IPJ Vaslui au colaborat cu colegii de la IPJ Galaţi.