Ion Ţiriac aruncă BOMBA! România riscă să piardă organizarea celor patru meciuri de la Euro 2020

Ion Țiriac a declarat că disputarea meciurilor de la EURO 2020 pe Arena Națională este în pericol în cazul în care calea ferată de la Otopeni la Gara de Nord nu va fi finalizată până la startul comnpetiţiei.

14 dec. 2019, 20:03
Ion Ţiriac aruncă BOMBA! România riscă să piardă organizarea celor patru meciuri de la Euro 2020

Ion Țiriac susţine că UEFA ar putea lua României meciurile de la Bucureşti, trei în Grupa C (dintre care două ale României în cazul calificării) şi unul în optimile de finală.

„Se fac nişte protecţii pentru marea cale ferată, este un contract care o să fie gata la 1 septembrie 2020. Avocaţii constructorului sau ai Guvernului au menţionat că, dacă nu se face calea ferată, nu se mai joacă turneul Campionatului European. Avem trei meciuri, sper ca România să se califice, dar nu este turneul final în iunie? Despre ce vorbim? Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară”, a declarat Ion Țiriac la Digi Sport.

Ion Ţiriac, ofertat să preia pe Bayern Munchen. Decizie-bombă luată de miliardarul român

Afirmațiile făcute de Ion Țiriac nu sunt în concordanță cu ceea ce a declarat Gică Popescu. Consilierul prim-ministrului României pentru EURO 2020 a spus că nu există posibilitatea ca Arena Națională să nu mai organizeze cele patru meciuri de la Campionatul European.

„E exclusă varianta ca UEFA să ne ia organizarea EURO. Se lucrează la calea ferată în continuare, se poate să fie gata până la Campionatul European. Constructorul are termenul de predare pe 15 mai”, a declarat Gică Popescu.