Elena Udrea şi-a luat fetiţa de la creşă. Imagini spectaculoase: cum s-au asortat cele două FOTO

Elena Udrea a fost surprinsă când o lua pe micuţa Eva Maria de la creşă. Fetiţa, care a împlinit în septembrie un an, s-a bucurat foarte mult să-şi vadă mama.

17 dec. 2019, 08:57

Eva Maria avea toate hăinuţele pe care le purta de culoare roz: geaca, cizmele, pulovăraşul, căciuliţa. Mama ei, celebra Elena Udrea, s-a asortat ca la carte: cizme şi cardigan lung, de lână, de un roşu-cărămiziu, pantaloni mulaţi şi ochelari de soare „generoşi”.

Fetiţa a fost „preluată” la maşină de bona care s-a urcat pe bancheta din spate, lângă scaunul special pentru transportul copiilor. Cu Elena Udrea la volan, cele trei au plecat spre vila din Corbeanca, scrie Click!.

Elena Udrea, la piaţă cu geanta de 5.000 de euro. A făcut furori printre tarabe

Elena Udrea, fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012, a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”. A fost reţinută pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după naşterea fetiţei sale, de către Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, a fost arestată în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. În decembrie 2018, Elena Udrea a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost o consecinţă a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de cinci judecători de la Instanţa Supremă a fost declarată nelegală. Pe 8 iulie 2019, Elena Udrea a renunţat la cererea de azil politic în Costa Rica şi a revenit în ţară cu fetiţa şi cu mama ei.