Victor Ponta trage un semnal de alarmă: Este o mare greşeală şi ne va duce din nou în anul 2010

Victor Ponta, preşedintele Pro România, avertizează că PNL tinde să deţină toată puterea în România. Un asemenea scenariu ar arunca România înapoi în anul 2010.

07 ian. 2020, 17:46
Victor Ponta trage un semnal de alarmă: Este o mare greşeală şi ne va duce din nou în anul 2010

„Un singur partid PNL ( sau PSD) care sa detina toata Puterea in tara noastra ( Presedinte, Prim Ministru, Guvern, Parlament, primari …) cred ca este o mare greseala si ne va duce din nou in anul 2010 !

Trebuie insa ca Stanga Moderna, proeuropeana si prodezvoltare sa ofere oamenilor o alternativa credibila, curata si profesiionista! Noi, cei de la ProRomania , muncim la acest proiect ( daca si noii lideri ai PSD vor intelege aceste realitati – cu atat mai bine)!”, a scris Ponta pe Facebook.

 
„Orban a zis ca pierde alegerile daca nu aplica pensiile mari. La anticipate o sa le spuna oamenilor sa stea linistiti ca primesc banii si dupa o sa spuna ca asta a fost inainte acum nu. Multe le-a spus Orban acum 2 -3 luni si de cand e la putere nu mai face. Orban nu a fost cinstit. Ai un plan, o strategie ca sa nu ajungem la 2010? Asa ne-a zis si Basescu ca nu vine criza si ne-am trezit cu ea. E o greseala sa retraim asta. PNL are 40 si ceva la suta in sondaje. E un val, dar nu se pot tine de promisiuni si vor ca asta sa se vada dupa alegeri. Al 2 lea motiv e ca vor o majoritate cu cei de la PLUS. Dupa alegeri USR o sa ramana in opozitie si PNL o sa faca majoritate cand se da ordinul pe unitate cu cei de la PLUS”, a spus Ponta la România TV.