Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că nu face nimic pentru oameni. Vrăjeala lui din campanie a trecut. Ușor, ușor iese adevărul la iveală!”

Fostul primar general Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că nu face nimic pentru oameni. Firea, care candidează pe lista PSD pentru Senat, a avertizat că primarul general "intră peste atribuțiile ministrului de Interne" pe motiv că "se ocupă de polițiștii locali".

24 nov. 2020, 21:02
Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că nu face nimic pentru oameni. Vrăjeala lui din campanie a trecut. Ușor, ușor iese adevărul la iveală!”
Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că nu face nimic pentru oameni

„Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod. Polițiștii locali din toată țara sunt la dispoziția Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă.

E lucru știut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap. În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii – cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat în campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvernului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare! Adică, intră peste atribuțiile ministrului de interne”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Violeta Alexandru: ”O femeie rea, veninoasă această Firea. Și-a bătut joc de orașul meu timp de patru ani”

Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că nu face nimic. „Noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, susţine că primarul general Nicuşor Dan „își inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureștenilor”.

„Oamenii au nevoie de rezultate concrete, de continuarea investițiilor în spitale, șantierele ar trebui să duduie, totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui. Cu asta a defilat toată campania : va avea buget, fonduri, bani cu nemiluita de la guvern şi proiecte aprobate pe bandă rulantă!

În afară de proiectele muncite de mine și echipa mea, luni sau ani de zile, noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire, pentru minciunile din campanie. Ușor, ușor iese adevărul la iveală! Vrăjeala lui din campanie a trecut. Acum îi roagă pe oameni să “aibă răbdare””, a mai precizat Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea, după carantinarea localităţilor din Ilfov: Este deja o aroganţă pe care o constat. Suntem unici