Descoperire ŞOCANTĂ în Timiş. Doi bărbaţi decedaţi, găsiţi de pompieri. Unul era mumificat, fusese ţinut în casă pentru pensie

Doi oameni au fost găsiți morți în urma unui incendiu care a izbucnit într-o locuință din Timișoara. Este vorba despre un fiul și tatăl lui. Șocant este că tatăl, care era dat dispărut de câțiva ani, a fost găsit mumificat în casă.

24 feb. 2020, 19:54
Descoperire ŞOCANTĂ în Timiş. Doi bărbaţi decedaţi, găsiţi de pompieri. Unul era mumificat, fusese ţinut în casă pentru pensie

„O persoană a fost găsită la 30 m de focar, în stare avansată de putrefacţie, iar alta, în zona incendiată, care prezenta arsuri. Noi nu cunoaştem exact împrejurările în care au decedat cele două persoane”, a declarat pentru AGERPRES ofiţerul de serviciu al ISU Timiş, sublocotenent Răzvan Zamfira.

Potrivit ISU Timiş, după efectuarea recunoaşterii s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la anexa imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, iar pompierii au acţionat de urgenţă pentru a localiza incendiul. Din cauza spaţiului mic de acces spre focar, aceştia au ocolit casa, încercând să pătrundă printr-un imobil învecinat. Pe timpul intervenţiei au fost identificaţi cei doi bărbaţi decedaţi.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere, o autospecială de serviciu, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. 

Urmează să se stabilească împrejurările în care s-a produs incendiul. 

Citeşte şi Incendiu puternic în Delta Văcăreşti. Flăcări uriaşe distrug vegetaţia VIDEO şi IMAGINI EXCLUSIV