Iubita unui celebru fotbalist român a dat lovitura. A făcut VIDEOCHAT, iar acum are sute de mii de abonaţi pe YOUTUBE

Irina Deaconescu, iubita internaţionalului român Cristi Manea, are în acest moment peste 530.000 de oameni care îi urmăresc canalul de YouTube.

03 mart. 2020, 16:22
Iubita unui celebru fotbalist român a dat lovitura. A făcut VIDEOCHAT, iar acum are sute de mii de abonaţi pe YOUTUBE

Irina Deaconescu a mărturisit că, la început, celebrul Selly i-a tăiat elanul și i-a transmis că are ambiții cam mari.

„Cea mai mare realizare a mea este canalul de YouTube. Sunt mândră de el, chiar dacă nu e acolo content-ul pe care mi-l doresc, dar sunt singură că va veni și treaba asta în viitor. Sunt foarte mândră de punctul în care am ajuns cu canalul de YouTube. Eu am avut inițiativa asta și cumva nimeni nu m-a susținut pe drumul acesta. Toată lumea îmi spunea că e imposibil, chiar Selly îmi spunea că visez foarte mult. A fost greu într-adevăr, dar nu a fost imposibil. Aveți încredere în lucrurile pe care vi le doriți pentru că vor deveni realitate”, a declarat Irina Deaconescu.

Chiar în primul său vlog postat pe Youtube, ea a povestit că a făcut videochat când era elevă în clasa a XII-a pentru că avea nevoie disperată de bani.

„În familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat… Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni”, a spus Irina Deaconescu.

Un fotbalist celebru de la FCSB se iubeşte cu Prinţesa Instagramului FOTO

Irina Deaconescu și-a făcut pentru prima dată publică o relație. Se pare că iubitul ei, Cristi Manea, o face fericită și cei doi se simt minunat împreună. Recent, ea s-a mutat la Cluj-Napoca, acolo unde iubitul său joacă pentru CFR Cluj.

„Eu în momentul în care iubesc un om nu am niciun fel de interes și tot ce îmi doresc este ca omul respectiv să fie fericit. Cumva, iubirea pentru mine reprezintă fericirea celuilalt”, a spus Irina Deaconescu.