Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Extragem 4 pronosticuri din oferta extrem de atractivă a weekend-ului

Extragem 4 pronosticuri din oferta extrem de atractivă a weekend-ului. Cota finală de pariat ne poate aduce de 4 ori suma investită.

15 ian. 2021, 13:25
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Extragem 4 pronosticuri din oferta extrem de atractivă a weekend-ului

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

Pariem pe două dintre confruntările rundei din Bundesliga. Anticipăm spectacol în Werder – Augsburg, după ce în dubla din campionatul precedent, fiecare trupă a marcat de câte 4 ori. Rezultatul jocului de la Bremen a fost favorabil gazdelor, scor 3-2.

La Munchen, Bayern este pregătită să se dezlănțuie în disputa cu Freiburg. Lewandowski și compania au câteva revanșe de luat în fața fanilor, după eșecul la Gladbach, dar mai ales ”bomba” de la Kiel, din Cupa Germaniei. Trupa din Zweite a scos-o din întrecere pe deținătoarea trofeului, după executarea loviturilor de departajare.

PSG merge la Angers cu gândul doar la câștigarea celor 3 puncte. În turul sezonului, proaspăta câștigătoare a Supercupei Franței a dispus de adversara din această rundă cu scorul de 6-1!

Mizăm și pe Liga 1, ce ne propune luni derby-ul Molddove, Iași vs Botoșani. Niciodata meciurile dintre cele două nu au fost plictisitoare, dimpotrivă. Mizăm pe un meci speculos, cu 2-5 modificări de scor, selecție ce ne-ar fi adus profit în fiecare din precedentele 7 dueluri directe din Liga 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S. 16:30 Werder – Augsburg, ambele marchează sau peste 2.5 goluri, cota 1.57

S. 22:00 Angers – PSG, 2, cota 1.38

D. 16:30 Bayern – Freiburg, 1 & peste 1.5 goluri, cota 1.33

L. 17:00 Iasi – Botoșani, 2-5 goluri, cota 1.40

Cota totala 4.03

Dacă pariezi biletul weekend-ului la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Cele mai noi ştiri din sport aici