Incendiu puternic lângă un spital în care sunt trataţi bolnavii de coronavirus

Un incendiu a izbucnit la doar câţiva metri de Spitalul din Oradea, unde sunt trataţi sute de pacienţi cu coronavirus. A fost o misiune dificilă pentru pompieri, pentru că exista pericolul ca flăcările să ajungă şi la unitatea medicală.

30 apr. 2020, 05:38
Incendiu puternic lângă un spital în care sunt trataţi bolnavii de coronavirus

Incendiul puternic s-a produs în curtea unui supermarket, situat la doar câţiva metri de Spitalul Municipal Oradea, unde sunt tratate sute de persoane cu coronavirus. Pompierii au acţionat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„La ora 21.35 am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifesta în curtea unui supermarket. La fața locului au fost mobilizate de urgență echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, care au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, la ora 21.50″, a declarat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Potrivit acesteia, în urma evenimentului au ars europaleți din lemn și cutii de plastic. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Flăcările s-au văzut de la kilometri depărtare, lansând în aer un fum gros.

Locuitorii din zonă spun că nu este exclus ca focul să fi fost provocat de oameni ai străzii, care au fost văzuți în apropierea depozitului cu puțin înainte de producerea incendiului.