Alertă la o fabrică din Sibiu. Doi angajaţi, confirmaţi cu coronavirus

Doi angajaţi ai unei fabrici din industria auto, din Sibiu, au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan, 50 de angajaţi ai fabricii au fost izolaţi la domiciliu. 

23 iun. 2020, 11:28
Alertă la o fabrică din Sibiu. Doi angajaţi, confirmaţi cu coronavirus

„În ceea ce priveşte situaţia epidemiologică din cadrul unei fabrici producătoare de cabine pentru maşini industriale, unde doi angajaţi au fost testaţi pozitiv, din primele date colectate în cadrul anchetei epidemiologice, conform DSP Sibiu, un număr de aproximativ 50 de persoane, angajate ale fabricii, au fost puse în izolare la domiciliu”, a explicat Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, activitatea acestei fabrici nu a fost întreruptă, „întrucât se respectă măsurile de protecţie şi distanţare fizică impuse”.

„În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate (…), în urma testării SARS CoV-2, 597 de persoane (dintre care 558 adulţi şi 39 copii). Până la data curentă, au fost declarate vindecate şi externate 469 de persoane, iar 47 persoane au decedat, din rândul celor confirmate”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Sibiu transmis, marţi, AGERPRES.

Trei dintre pacienţii care s-au vindecat s-au reinfectat şi au fost din nou internaţi în spital, mai precizează Prefectura Sibiu.

Citeşte şi Zeci de poliţişti din Capitală, în carantină după ce doi colegi au fost confirmaţi cu coronavirus